Przejdź do treści

Forum KROK PO KROKU

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Vol.142

Vol.143

Vol.145

Vol.146

Vol.147

Vol.148

Wiśnie w cieście piernikowym i czekoladzie

Vol.149

Vol.150

Moniczko torcik odlozony w czasie tmrc_emoticons.lol moj Mezulek kupil za male rurki  tmrc_emoticons.lol nie bylo jak je uzupelnic sosem - mialam rozmiar 40 tak wiec trzeba poszukac wiekszych i kupic tmrc_emoticons.lol ale za to wyszla pyszna zapiekanka tmrc_emoticons.lol

monika6500 wrote:

Vol.144

To jest mòj przepis Monis, ale spokojnie mozna zrobic wg innego przepisu, bardziej slodszego tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink , badz jako chlebek w ladnym swiatecznym wydaniu tmrc_emoticons.bigsmile   Przepisòw na wypieki slone i slodkie, drozdzowe, jest moc, wiec kazdy moze wybrac wg gustu , prawda ?? tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

http://przepisownia.pl/przepisy/slonecznik/443930

monika6500 wrote:

Vol.146

Przepiekne to krecenie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Bede krecic, Monis tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

monika6500 wrote:

Vol.149

Te paskudztwa sa idealne na Halloween, moja còrka nie raz juz je  poniosla, ale sama nie odwazyla sie tego jesc tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink

Monis, masz aktywne linki? Jak to zrobilas ??? :O :O :O  Moje dalej nieaktywne tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw

gabi49 wrote:

Monisiu, tmrc_emoticons.love Dziewczyny, właśnie dzisiaj upiekłam ten klops z jajkami. Zawinęłam w ciasto francuskie, gotowe płaty. Jutro rozkroję i zrobię fotkę. tmrc_emoticons.wink

Tutaj mój klops. Nie jest taki cudny, ale to debiut.  tmrc_emoticons.wink

magi1 wrote:

Moniczko torcik odlozony w czasie tmrc_emoticons.lol moj Mezulek kupil za male rurki  tmrc_emoticons.lol nie bylo jak je uzupelnic sosem - mialam rozmiar 40 tak wiec trzeba poszukac wiekszych i kupic tmrc_emoticons.lol ale za to wyszla pyszna zapiekanka tmrc_emoticons.lol

Marzenko nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ! Torciki nie ucieknie, a jak zrobisz to wkleisz foto ?

veronicab71 wrote:
monika6500 wrote:

Vol.144

To jest mòj przepis Monis, ale spokojnie mozna zrobic wg innego przepisu, bardziej slodszego tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink , badz jako chlebek w ladnym swiatecznym wydaniu tmrc_emoticons.bigsmile   Przepisòw na wypieki slone i slodkie, drozdzowe, jest moc, wiec kazdy moze wybrac wg gustu , prawda ?? tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

http://przepisownia.pl/przepisy/slonecznik/443930

Verciu są identyczne ! Pewnie,że każdy może wybrać ,ale warto polecić Twój przepis z taką adnotacją Dziękuje Kochana za link

veronicab71 wrote:

Monis, masz aktywne linki? Jak to zrobilas ??? :O :O :O  Moje dalej nieaktywne tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw

Verciu niestety na Mozilli nie mam aktywnych linków Muszę się zalogować przez Internet Explorer żeby wstawiać linki , ale strasznie wolno działa ta przegląądarka i tylko w takich przypadkach z niej korzystam

gabi49 wrote:
gabi49 wrote:

Monisiu, tmrc_emoticons.love Dziewczyny, właśnie dzisiaj upiekłam ten klops z jajkami. Zawinęłam w ciasto francuskie, gotowe płaty. Jutro rozkroję i zrobię fotkę. tmrc_emoticons.wink

Tutaj mój klops. Nie jest taki cudny, ale to debiut.  tmrc_emoticons.wink

Gabrysiu co Ty chcesz od tego klopsa ? Wyszedł super ! Jakie mięsko użyłaś ? Mieszane czy łopatke a może drobiowe? Napisz coś więcej to się wstawi pod zdjęciem. tmrc_emoticons.lol

Vol.151

Vol.152

Vol.154

Jajeczka z galaretki

Vol.155

Gruszki zapiekane z nutellą

monika6500 wrote:

Vol.153

Moniko, przepis na takie podobne ciasto (tylko z sercem) wstawiła Lidia  tmrc_emoticons.smile  A tu link:

http://www.przepisownia.pl/przepisy/ciasto-jogurtowe-z-sercem/452221

Przypomniało mi się, bo go robiłam  tmrc_emoticons.smile  

Dziękuję Ci, Kochana za ten wątek  tmrc_emoticons.love  Pomysłów na najbliższe okazje mam już kilkanaście  tmrc_emoticons.bigsmile  Mam nadzieję, że chociaż niektóre z nich wykorzystam  tmrc_emoticons.smile  Najbliższa okazja to urodziny mojej Mamusi 9 listopada  tmrc_emoticons.smile  Chciałabym czymś błysnąć  tmrc_emoticons.wink  

Jesteś SUPER! Takie CUDEŃKA wyrabiasz. Masz TALENT! Jeszcze bardziej NIESAMOWITE w Tobie jest to, że się tym dzielisz z innymi tzn. z nami. Dziękuję i POZDRAWIAM Cię serdecznie. Lidka 

Monisiu, klops robiłam w/g przepisu z książki "Radość gotowania"  (mielona łopatka wieprzowa), a dodałam tylko "owinięcie" w ciasto francuskie. tmrc_emoticons.love

Gabrysiu super ten twoj klops  tmrc_emoticons.lol zrobię taki  tmrc_emoticons.smile a na święta będzie w sam raz tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

monika6500 wrote:

Vol.142

Mam pomysł na takie bułeczki i jutro bedę je piekła tmrc_emoticons.smile oczywiście się pochwalę - mam nadzieję, że tym razem mi wszystko wyjdzie tmrc_emoticons.smile

ElaK wrote:

Dziękuję Ci, Kochana za ten wątek  tmrc_emoticons.love  Pomysłów na najbliższe okazje mam już kilkanaście  tmrc_emoticons.bigsmile  Mam nadzieję, że chociaż niektóre z nich wykorzystam  tmrc_emoticons.smile  Najbliższa okazja to urodziny mojej Mamusi 9 listopada  tmrc_emoticons.smile  Chciałabym czymś błysnąć  tmrc_emoticons.wink  

Elu super ,że coś sobie już wybrałaś - ja też już mam pewne pomysły na oku Dziękuję !

Marzenko napewno wyjdzie !

Chwalenie się mile widziane - czekamy na foto

Vol.156

Vol.157

" Tort Szachownica "

Vol.158

Vol.159

" Spaghetti zapiekane w cieście francuskim "

Vol.160

Vol.161

Vol.162

Vol.163

Vol.164

Vol.165

O kurcze, urzekły mnie te słodkie różowe serduszka lukrowe  tmrc_emoticons.love  Świetny pomysł na prezent... Chciałabym taki dostać  tmrc_emoticons.lol  

Elu do Walentynek czas szybko zleci...może wysuniesz jakąś sugestie w odpowiednim kierunku i dostaniesz smakowity prezencik

Vol.166

Vol.167

" Torcik chlebowy "

Vol.168

tmrc_emoticons.love Moniczko, torcik chlebowy, nadziewany owocami morza, to musi być "niebo w gębie"  tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.loveBuziaczki  tmrc_emoticons.love

Swietne te pomysly,, Monis tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Niektóre pomysły są naprawde zadziwiające i wcale by mi do głowy same nie przyszły, dopiero jak się widzi to już inna sprawa - wyobraźnia zaczyna działać