Vol.142
Forum KROK PO KROKU
Vol.143
Vol.145
Vol.146
Vol.147
Vol.148
Wiśnie w cieście piernikowym i czekoladzie
Vol.149
Vol.150
Moniczko torcik odlozony w czasie moj Mezulek kupil za male rurki
nie bylo jak je uzupelnic sosem - mialam rozmiar 40 tak wiec trzeba poszukac wiekszych i kupic
ale za to wyszla pyszna zapiekanka
Vol.144
To jest mòj przepis Monis, ale spokojnie mozna zrobic wg innego przepisu, bardziej slodszego
, badz jako chlebek w ladnym swiatecznym wydaniu
Przepisòw na wypieki slone i slodkie, drozdzowe, jest moc, wiec kazdy moze wybrac wg gustu , prawda ??
http://przepisownia.pl/przepisy/slonecznik/443930
Vol.146
Przepiekne to krecenie
Bede krecic, Monis
Vol.149
Te paskudztwa sa idealne na Halloween, moja còrka nie raz juz je poniosla, ale sama nie odwazyla sie tego jesc
Monis, masz aktywne linki? Jak to zrobilas ??? :O :O :O Moje dalej nieaktywne
Monisiu,
Dziewczyny, właśnie dzisiaj upiekłam ten klops z jajkami. Zawinęłam w ciasto francuskie, gotowe płaty. Jutro rozkroję i zrobię fotkę.
Tutaj mój klops. Nie jest taki cudny, ale to debiut.
Moniczko torcik odlozony w czasie
moj Mezulek kupil za male rurki
nie bylo jak je uzupelnic sosem - mialam rozmiar 40 tak wiec trzeba poszukac wiekszych i kupic
ale za to wyszla pyszna zapiekanka
Marzenko nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ! Torciki nie ucieknie, a jak zrobisz to wkleisz foto ?
Vol.144
To jest mòj przepis Monis, ale spokojnie mozna zrobic wg innego przepisu, bardziej slodszego
![]()
![]()
, badz jako chlebek w ladnym swiatecznym wydaniu
Przepisòw na wypieki slone i slodkie, drozdzowe, jest moc, wiec kazdy moze wybrac wg gustu , prawda ??
![]()
![]()
![]()
http://przepisownia.pl/przepisy/slonecznik/443930
Verciu są identyczne ! Pewnie,że każdy może wybrać ,ale warto polecić Twój przepis z taką adnotacją
Dziękuje Kochana za link
Monis, masz aktywne linki? Jak to zrobilas ??? :O :O :O Moje dalej nieaktywne
![]()
![]()
Verciu niestety na Mozilli nie mam aktywnych linków
Muszę się zalogować przez Internet Explorer żeby wstawiać linki , ale strasznie wolno działa ta przegląądarka i tylko w takich przypadkach z niej korzystam
Monisiu,
Dziewczyny, właśnie dzisiaj upiekłam ten klops z jajkami. Zawinęłam w ciasto francuskie, gotowe płaty. Jutro rozkroję i zrobię fotkę.
Tutaj mój klops. Nie jest taki cudny, ale to debiut.
![]()
Gabrysiu co Ty chcesz od tego klopsa ? Wyszedł super ! Jakie mięsko użyłaś ? Mieszane czy łopatke a może drobiowe? Napisz coś więcej to się wstawi pod zdjęciem.
Vol.151
Vol.152
Vol.154
Jajeczka z galaretki
Vol.155
Gruszki zapiekane z nutellą
Vol.153
Moniko, przepis na takie podobne ciasto (tylko z sercem) wstawiła Lidia A tu link:
http://www.przepisownia.pl/przepisy/ciasto-jogurtowe-z-sercem/452221
Przypomniało mi się, bo go robiłam
Dziękuję Ci, Kochana za ten wątek Pomysłów na najbliższe okazje mam już kilkanaście
Mam nadzieję, że chociaż niektóre z nich wykorzystam
Najbliższa okazja to urodziny mojej Mamusi 9 listopada
Chciałabym czymś błysnąć
Jesteś SUPER! Takie CUDEŃKA wyrabiasz. Masz TALENT! Jeszcze bardziej NIESAMOWITE w Tobie jest to, że się tym dzielisz z innymi tzn. z nami. Dziękuję i POZDRAWIAM Cię serdecznie. Lidka
Monisiu, klops robiłam w/g przepisu z książki "Radość gotowania" (mielona łopatka wieprzowa), a dodałam tylko "owinięcie" w ciasto francuskie.
Gabrysiu super ten twoj klops zrobię taki
a na święta będzie w sam raz
Vol.142
Mam pomysł na takie bułeczki i jutro bedę je piekła oczywiście się pochwalę - mam nadzieję, że tym razem mi wszystko wyjdzie
Dziękuję Ci, Kochana za ten wątek
Pomysłów na najbliższe okazje mam już kilkanaście
Mam nadzieję, że chociaż niektóre z nich wykorzystam
Najbliższa okazja to urodziny mojej Mamusi 9 listopada
Chciałabym czymś błysnąć
![]()
Elu super ,że coś sobie już wybrałaś - ja też już mam pewne pomysły na oku
Dziękuję !
Marzenko napewno wyjdzie !
Chwalenie się mile widziane - czekamy na foto
Vol.156
Vol.157
" Tort Szachownica "
Vol.158
Vol.159
" Spaghetti zapiekane w cieście francuskim "
Vol.160
Vol.161
Vol.162
Vol.163
Vol.164
Vol.165
O kurcze, urzekły mnie te słodkie różowe serduszka lukrowe Świetny pomysł na prezent... Chciałabym taki dostać
Elu do Walentynek czas szybko zleci...może wysuniesz jakąś sugestie w odpowiednim kierunku i dostaniesz smakowity prezencik
Vol.166
Vol.167
" Torcik chlebowy "
Vol.168
Moniczko, torcik chlebowy, nadziewany owocami morza, to musi być "niebo w gębie"
Buziaczki
Swietne te pomysly,, Monis
Niektóre pomysły są naprawde zadziwiające i wcale by mi do głowy same nie przyszły, dopiero jak się widzi to już inna sprawa - wyobraźnia zaczyna działać