Vol.45
Forum KROK PO KROKU
Vol.46
Vol.47
Vol.48
Vol.49
Vol.50
Vol.51
Vol.52
Vol.53
Vol.54
Vol.55
Vol.56
Vol.57
Vol.59
Vol.60
Vol.61
Vol.62
Vol.63
Vol.64
Vol.65
cos pieknego
normalnie az zaniemówilam
Moniś to szpinak i ser feta vol.58?przybliż mi co w środku ciasto francuzkie mam to bym zadziałała
Agnieszko tu akurat jest szpinak,feta i czosnek ( doprawione wg. własnego gustu ) - nadzienie możesz dać dowolne tzn. takie jak lubisz
dziekuję jutro zrobię
Moniko padam na twarz tyle dobrej roboty
Haniu Dziękuje Ci Kochana ! Teraz korzystajcie z pomysłów do woli i chwalcie się swoimi wykonaniami
Moniś jesteś KOCHANA
Dziękuję
Miniko, dziś dopiero znalazłam odpowidnią ilość czasu żeby tu zajrzeć i popodziwiać wszystkie dzieła Dziękuję Kochana za tą wspaniałą pracę dla nas wszystkich
Jesteś WIELKA!!!
Buziaki
JESZCZE RAZ DZIĘKUJE WSZYSTKIM !
Mam nadzieje,że to jeszcze nie koniec i zawsze coś nowego się znajdzie
Moniczko dziękuję raz jeszcze napracowałas się kochana
ale dzięki temu my mamy teraz pole do popisu
buziak
Jestem przekonana, że przepisy ze zdjęć przerobicie Thermomixowo i wkrótce znajdą się na Przepisowni
Mixi coś pomalutku próbujemy już działać w tym temacie, ale niestety linki które wstawiam są nieaktywne - więc póki co kasuje. Musze się pozbyć tego problemu i będzie OK .
Vol.66
No no fajnie dziergany wzorek
Coś pięknego Pani Moniko, aż chciało by się wszyskiego spróbować. Dziękujemy
Coś pięknego Pani Moniko, aż chciało by się wszyskiego spróbować. Dziękujemy
Karolino dziękuje Ci bardzo !
Moniś ja już zrobilam i wstawilam przepis dot.Vol 58
I jak Agnieszko smaczne wyszły ? Jak tylko będe mogła wstawiać linki to pod Vol. 58 wstawie link do Twojego przepisu żeby inni mogli bezpośrednio z niego korzystać
Wstawiłam,ale póki co jest nieaktywny, musze znowu poprosić Mixi o pomoc z linkami
wyszły zajebiste tak stwierdził małżonek,powaznie pychotka ja uzylam sera mozarella ale z feta tez bedzie dobre bardziej na słono
I jak Agnieszko smaczne wyszły ? Jak tylko będe mogła wstawiać linki to pod Vol. 58 wstawie link do Twojego przepisu żeby inni mogli bezpośrednio z niego korzystać
![]()
Wstawiłam,ale póki co jest nieaktywny, musze znowu poprosić Mixi o pomoc z linkami
wyszły zajebiste tak stwierdził małżonek,powaznie pychotka ja uzylam sera mozarella ale z feta tez bedzie dobre bardziej na słono
![]()
No to super , jak się poodrabiam to zrobie w najbliższym czasie - wszystkie składniki mam.
Vol.67
Vol.68
Vol.69
Vol.70
Vol.71
Vol.72
Vol.73
Vol.74
Vol.75