Przejdź do treści

Forum KROK PO KROKU

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Vol.45

Vol.46

Vol.47

Vol.48

Vol.49

Vol.50

Vol.51

Vol.52

Vol.53

Vol.54

Vol.55

Vol.56

Vol.57

Vol.59

Vol.60

Vol.61

Vol.62

Vol.63

Vol.64

Vol.65

cos pieknego tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love normalnie az zaniemówilam tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.cooking_7 tmrc_emoticons.cooking_7

Moniś to szpinak i ser feta vol.58?przybliż mi co w środku tmrc_emoticons.tongue ciasto francuzkie mam to bym zadziałała tmrc_emoticons.wink

Agnieszko tu akurat jest szpinak,feta i czosnek ( doprawione wg. własnego gustu ) - nadzienie możesz dać dowolne tzn. takie jak lubisz

dziekuję jutro zrobię tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.cooking_6

Moniko padam na twarz tyle dobrej roboty

Haniu Dziękuje Ci Kochana ! Teraz korzystajcie z pomysłów do woli i chwalcie się swoimi wykonaniami

tmrc_emoticons.love Moniś jesteś KOCHANA  tmrc_emoticons.love Dziękuję tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Miniko, dziś dopiero znalazłam odpowidnią ilość czasu żeby tu zajrzeć i popodziwiać wszystkie dzieła  tmrc_emoticons.smile  Dziękuję Kochana za tą wspaniałą pracę dla nas wszystkich  tmrc_emoticons.love  Jesteś WIELKA!!!  tmrc_emoticons.love Buziaki     

JESZCZE RAZ DZIĘKUJE WSZYSTKIM ! Mam nadzieje,że to jeszcze nie koniec i zawsze coś nowego się znajdzie

Moniczko dziękuję raz jeszcze tmrc_emoticons.smile napracowałas się kochana tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile ale dzięki temu my mamy teraz pole do popisu tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile buziak tmrc_emoticons.love

Jestem przekonana, że przepisy ze zdjęć  przerobicie Thermomixowo i wkrótce znajdą się na Przepisowni tmrc_emoticons.smile

Mixi coś pomalutku próbujemy już działać w tym temacie, ale niestety linki które wstawiam są nieaktywne - więc póki co kasuje. Musze się pozbyć tego problemu i będzie OK .

Vol.66

tmrc_emoticons.lolNo no fajnie dziergany wzorek tmrc_emoticons.wink

Coś pięknego Pani Moniko, aż chciało by się wszyskiego spróbować. Dziękujemy tmrc_emoticons.smile

karolcia0444 wrote:

Coś pięknego Pani Moniko, aż chciało by się wszyskiego spróbować. Dziękujemy tmrc_emoticons.smile

Karolino dziękuje Ci bardzo !

Moniś ja już zrobilam i wstawilam przepis dot.Vol 58

=agaz79 wrote:

I jak Agnieszko smaczne wyszły ? Jak tylko będe mogła wstawiać linki to pod Vol. 58 wstawie link do Twojego przepisu żeby inni mogli bezpośrednio z niego korzystać

Wstawiłam,ale póki co jest nieaktywny, musze znowu poprosić Mixi o pomoc z linkami 

wyszły zajebiste tak stwierdził małżonek,powaznie pychotka ja uzylam sera mozarella ale z feta tez bedzie dobre bardziej na słono

monika6500 wrote:
=agaz79 wrote:

I jak Agnieszko smaczne wyszły ? Jak tylko będe mogła wstawiać linki to pod Vol. 58 wstawie link do Twojego przepisu żeby inni mogli bezpośrednio z niego korzystać

Wstawiłam,ale póki co jest nieaktywny, musze znowu poprosić Mixi o pomoc z linkami 

agaz79 wrote:

wyszły zajebiste tak stwierdził małżonek,powaznie pychotka ja uzylam sera mozarella ale z feta tez bedzie dobre bardziej na słono

monika6500 wrote:
=agaz79 wrote:

No to super , jak się poodrabiam to zrobie w najbliższym czasie - wszystkie składniki mam.

Vol.67

Vol.68

Vol.69

Vol.70

Vol.71

Vol.72

Vol.73

Vol.74

Vol.75