3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Zupa kalfiorowa z groszkiem


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

składniki

  • 400 gramy kalafiora
  • 100 gramów młodego zielonego groszku łuskanego
  • 100 gramów ogorka zielonego
  • 100 gramów ogórka kiszonego
  • 50 gramów Pora
  • 1 pęczków koperku świeżego
  • 2 ząbki czosnku
  • 50 gramów cebuli
  • 200 gramów serka topionego
  • 1 kostki rosołowa
  • 30 gramów oleju
  • 1,2 litra wody
  • 6
    40min
    Czas całkowity 40min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    Zupa kalafiorowa - warzywna
  1. Do naczynia miksującego wkładamy por, cebulę i czosnek rozdrobnić 5s/obr.1

  2. Dodać olej i pokrojony boczek, poddusić 3 min/veroma/Obroty wsteczne/obr.1

  3. Dodać pozostałe składniki gotować 25 min/100C/Obroty wsteczne/obr,1

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

można dodać np. parówki lub kiełbasę, doprawić solą i pieprzem, ja zamiast kostki rosołowej dodaję bulionetkę drobiową albo wieprzową


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz