Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
- 3 średnie cebule
- 2 kostek rosół drobiowy
- 2 ząbki czosnku
- 2 łyżki pędów bambusa, z puszki
- 3 grzyby mun, suszone
- 1/2 płaskiej łyżeczki soli
- 1 płaskiej łyżeczki pasty green curry
- 1 marchewki
- 1 pietruszka, seler
- 1 1/5 łyżki mąki ziemniaczanej
-
6
20min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
Do
"Blokada naczynia miksującego" wrzucamy cebulę, czosnek, grzyby mun, marchew i pietruszkę. Następnie rozdrabniamy 4s/obr 6. Następnie wlewamy 1 litr wody. Teraz zamykamy i ustawiamy 16min/varoma/ obroty 1. Po 3 minutach wrzucamy kostki rosołowe, sól, pędy bambusa. Gdy do końca gotowania zostanie nam 5 minut wrzucamy łyżeczkę green curry oraz wlewamy rozpuszczoną w pół szklanki zimnej wody mąkę ziemniaczaną.
Uwaga zupa dosyc pikantna
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz