Czas przygotowania
5min
Czas całkowity
5min
porcja/porcje/porcji
5
porcja/porcje/porcji
Poziom
Łatwy
Składniki
Pasta
- 1/2 łyżeczki soli
- 1 pęczka Szczypiorku, posiekanego
- 1 pęczka Rzodkiewek
- 1/2 łyżeczki pieprzu
- 2 łyżeczki musztardy
- 2 łyżki majonez
- 7 jajek ugotowanych na twardo, obranych i ostudzonych
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka -
Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
1. Do
"Blokada naczynia miksującego" włożyć umyte rzodkiewki i zmiksować 4 s obroty 7, zgarnąć kopystka ze ścianek naczynia miksującego;2. Włożyć wszystkie pozostałe składniki do
"Blokada naczynia miksującego" i zmiksować 20s obraty 3-4.Gotowe. Smacznego
Wiosenna pasta jajeczna
Porady
Można zwiększyć ilość przypraw zgodnie z własnymi upodobaniami.
Model urządzenia Thermomix®
-
Przepis jest tworzony dlaTM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne:
Komentarze
Bardzo dobra.
W połowie miksowania proponuję zatrzymać urządzenie i zgarnąć jajka kopystką na dno naczynia. Jajka są wtedy równo rozdrobnienie.
Robilam dzisiaj, wyszla pycha, polecam
!!!
Boska pasta- polecam
Pyszna, ale musiałam dodać więcej soli. Kanapka z ta pastą polana ketschupem smakuje jeszcze lepiej !!!
Jak na razie moja najlepsza pasta
Pychotka
Przepis rewelacja
ostatnio dodałam do niego łyżeczkę curry
Bardzo bardzo dobra !!!!
Bardzo smaczna polecam

Dzięki za przepis. Pasta bardzo dobra. Zagości w naszym jadłospisie.