3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Chrzanowy sos beszamelowy


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

sos do dań

  • szczypty gałki muszkatołowej
  • szczypty pieprzu
  • 1/4 łyżeczki soli
  • 2 łyżki chrzanu, tartego, ilość w zależności od ostrości
  • 400 gramów mleka 3.2 %
  • 40 gramów masła
  • 40 gramów mąki
  • 6
    7min
    Czas całkowity 7min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki włożyć do naczynia 7min/90 stopni/obr. 4

10
11

Porady

Doskonały do łososia i warzyw na parze.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Przepyszny:)

    Zgłoszony przez minie2015 na kwietnia 10, 2016 at 13:01.

    Przepysznytmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Właśnie takiego sosu szukałam

    Zgłoszony przez Hanna Gręda na marca 24, 2015 at 11:45.

    Właśnie takiego sosu szukałam .Prosto ,szybko i przyjemnie .Ja włożyłam cały słoiczek ,bo lubimy ostry smak chrzanu Big Smile

    Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.               

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze