3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Burger 8x


Wydrukuj:
4

Składniki

8 porcja/porcje/porcji

Burger 8x

  • 100 gramy masło, 1
  • 300 gramy mleko, 1
  • 150 gramy woda, 1
  • 25 gramy cukier, 1
  • 8 gramy sól, 1
  • 8 gramy drożdże instant, 2
  • 830 gramy mąka tortowa, 2
  • 6
    49min
    Czas całkowity 30min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
  • 9
5

Przygotowanie

    {1}
  1. składniki z {1} umieszczamy Blokada naczynia miksującego doprowadzamy do temp. 65 stopni.
  2. {2} dodajemy mąka i drożdże .MieszanieCiasto program

    ciasto .4min
  3. ciasto przekładamy do wysokiej misy , przykrywamy materiałową sciereczką [ciasto musi mięć dostęp powietrza. odstawiamy w ciepłe miejsce do momentu wyrośnięcia .
  4. porcjujemy po 160-165g. Układamy na ruszcie wyłożonym matą silikonową.
    Pieczemy 158 stopni 25% parowanie. 20min./
  5. po upieczeniu zostawiamy je na ruszcie bez maty. spryskujemy wodą (Bułki dzięki temu nie są suche
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

pieczemy 158 stopni 25%.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy