3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Surówka koperkowa


Wydrukuj:
4

Składniki

6 porcja/porcje/porcji

Surówka koperkowa

  • 400 g kapusty, pokrojonej na kawałki, bez twardych części
  • 100 g marchewki, pokrojonej na kawałki
  • 150 g kukurydzy, konserwowej, odsączonej
  • 50 g majonezu
  • 0,5-0,75 łyżeczek soli
  • pieprz czarny, mielony, do smaku
  • 25 g miodu, płynnego
  • 12 g koperku, świeżego, posiekanego
5

Przygotowanie

  1. Do naczynia miksującego odważ kapustę i marchewkę. Załóż pokrywę. Nie zakładaj miarki.
  2. Mieszając przy pomocy kopystki rozdrobnij składniki: 5 sek./obr.5.
  3. Do naczynia miksującego odważ wszystkie pozostałe składniki.
  4. Wymieszaj surówkę: 20 sek./obr.Obroty wsteczne3
  5. Gotowe! Smacznego tmrc_emoticons.D
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy