3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem


Wydrukuj:
4

Składniki

1 osoba/osoby

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem

  • 2 łyżki szczypiorku, świeżego
  • 115 g papryka czerwona świeża
  • 1 szczypty pieprz czarny, mielony
  • 30 g Rzodkiewki
  • 1 szczypty soli
  • 50 g twaróg półtłusty
  • 105 g chleb pełnoziarnisty z żyta
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
5

Przygotowanie

    Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem
  1. Do naczynia miksującego włożyć przekrojoną na pół rzodkiewkę i paprykę, rozdrobnić 3 s/obr. 5. Składniki zgarnąć kopystką ze ścianek na dno naczynia miksującego.
  2. Dodać twaróg, pokrojony szczypiorek, sól, pieprz, wymieszać 15 s/Obroty wsteczne/obr.3
  3. Podawać na pieczywie
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy