Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
Antygrypina Pawianowa
- 1 grejpfrut
- 1 pomarańcza
- 1 ząbki czosnku
- 1 cytryna
- 2 łyżki miodu
- 800 g wody
-
6
8min
Czas całkowity 8minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 6
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego. -
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Jeżeli używasz miarki TM6 w swoim urządzeniu TM5:
W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
-
5
Przygotowanie
- Dżungla wzywa was do zażycia pysznych witaminek
- Dodaj ząbek czosnku
- Dodaj małą obraną cytrynę bez pestek przekrojoną na 2 połówki
- Dodaj 2 czubate łyżki miodu
- Dodaj obrany grejpfrut przekrojony na 2 połówki z pestkami
"Pestki grejpfruta są naturalnym entybiotykiem" - Dodaj obraną pomarańczę przekrojoną na 2 połówki
- 1 min 30 s/obr. 8
- Dodaj wody 800g
- 6 min/55°C/obr. 3
- Pić ciepłe :3
ANTYGRYPINA PAWIANOWA
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz -
Kopystka
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz