Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Dziękuje Elu z całego serca,zaraz sobie Twoje wskazówki wydrukuje żebym miała je pod ręką

Buźka

Ciesze sie, że mogłam pomóctmrc_emoticons.smile

Właśnie wrociliśmy z biegania, ale skwar ... normalnie mokra wróciłam, w domu taki ukrop, nie wiem już co robić, żeby chłodniej w domu byłotmrc_emoticons.aw

Ja sobie siedze przy komputerze i trzymam nóżki w misce z zimną wodą, jest strasznie gorąco choć temperatura spadła do 21 stopni 

Dzień Dobry Kochane !

Ufff jak goraco ufff jak upalnie  tmrc_emoticons.lol masakra tmrc_emoticons.smile jest taki skwar ze nie ma czym oddychac tmrc_emoticons.flat ja wczoraj przesiedzialam w kuchni do wieczora bo nie szlo wytrzymac tmrc_emoticons.smile ale za to dokonczylam sliweczki tmrc_emoticons.smile i zrobilam zupke sliwkowa - pycha  tmrc_emoticons.lol na zimno z makaronem tmrc_emoticons.lol nic innego jesc sie nie chce tmrc_emoticons.smile milego dzionka Sloneczka  tmrc_emoticons.lol

U nas też upał! Już teraz jest 28*C w cieniu!!!  Od samego siedzenia człowiek się męczy i poci...  tmrc_emoticons.puzzled  Lodówka pełna zimnego picia, i nic więcej dziś nie robię  tmrc_emoticons.smile  Marzy mi się plaża... 

Trzymajcie się dziewczyny  tmrc_emoticons.smile  Ok. 22 będzie chłodniej tmrc_emoticons.smile  

Marzenko, może coś na ochłodę? Myślę o Tobie... Ty w pracy już parę dni temu miałaś temp. taką, że komputery wysiadały  tmrc_emoticons.puzzled   Jak wytrzymujesz? 

Eluniu dziekuje  tmrc_emoticons.smile jest ciezko ale musze dac rade. Rano jest jeszcze do wytrzymania ale po 13 to juz meczarnia. Wszyscy chodza jak pijani i szukaja chlodu tylko ze jakos malo go wokolo tmrc_emoticons.puzzled dobrze ze mamy lodowke i chlodzimy sobie wode  tmrc_emoticons.smile nawet bym mogla wczesniej do pracy chodzic latem aby wczesniej wyjsc tmrc_emoticons.smile buziaki tmrc_emoticons.smile i dziekuje za chwilke ochlody tmrc_emoticons.smile

Teraz to mi się marzy

U mnie już dobiło do 30 a ja przy obiedzie - zupka i racuszki z jabłuszkami...nie chce sie , ale głodomory tylko czekają

Pozdrowionka

Nie tylko nam gorąco

kokolidek wrote:

Teraz to mi się marzy

Alu nie ukrywam ,że ja też...a tak a propos byłaś może oglądać te piękne żaglowce które właśnie żegnają Szczecin, super impreza - bardzo mi się podobało niestety tylko w telewizji...

Oj, gorąco, gorąco. Ja w biurze mam fajniutko (klimatyzator chodzi),  temp. 24 st.C. W domu - wiatrak. tmrc_emoticons.wink

u mnie tez gorącowtmrc_emoticons.aw dwa wentylatory chdzą w pracy i tylko w ich zasiegu jest fajnietmrc_emoticons.smile

na domiar złego nic sie dzieje, ani żywej duszyczki w zasiegu wzrokutmrc_emoticons.aw kiepsko widze ten miesiactmrc_emoticons.aw

ale ja już zyje urlopemtmrc_emoticons.smile już ustalam trasy wspinaczkowe, żeby zwiezić jak najwiecej w ciagu naszych 7 dni w Pieninachtmrc_emoticons.smile juz ustaliłam 4 trasy, które nam pozwolą zdobyć 3 szczyty z Korony Polskitmrc_emoticons.smile a jeden taki 9 godzinny podczas którego zwiedzimy duzo atrakcji tmrc_emoticons.smile obyśmy tylko dali rade fizycznie, bo jak taki skwar będzie to czarno to widze tmrc_emoticons.aw

Moniko - w tym roku nie byłam, nie miałam czasu, no i ten upał

kokolidek wrote:

Moniko - w tym roku nie byłam, nie miałam czasu, no i ten upał

Szkoda Alu , ja lubie takie imprezy - tylko czemu to co najlepsze zawsze jest nad morzem : piękne statki,kabaretony, Sopot Top Trendy...

Kochanie - to co najlepsze jest u Was - wystawy storczyków. To akurat mój "bzik", mam ich koło stu http://www.storczykarze.pl/forum/viewtopic.php?f=16&t=729&start=160#p80662

albo http://www.storczykarze.pl/forum/viewtopic.php?f=16&t=729

Przejrzałam, podziwiam Cię za takie okazy - ja kocham kwiaty,ale jakoś nie mam dobrej ręki ...

Alu, kochana  tmrc_emoticons.smile  Ale mi oczy z orbit wyszły jak popatrzyłam na te cuda  Super!!!  tmrc_emoticons.love  

Jak tam temperatury ? U mnie teraz 28 stopni i zero wiaterku a prawie 22.30 Kolejna ciężka noc

Znikam na chwilke na ostatni spacerek z pieskiem

Alu podziwiamtmrc_emoticons.smile nie mam ręki do storczykówtmrc_emoticons.aw w ogole mam tylko kwiatki nie kwitnące... tylko takie u mnie stojatmrc_emoticons.smile ale uwielbiam kwiaty i mam ich dużo tmrc_emoticons.smile

Spodobał by ci sie Łańcut - jest tam "storczykarnia" piekne miejscetmrc_emoticons.smile

Dziękuję Kochane

przecież nie samym jedzeniem człowiek żyje.

U nas właśnie burza i deszcz.

Pozdrowienia i buziaki od Grażynki, może jutro już wyjdzie.

Alu normalnie oniemialam jak zobaczylam te cuda. Ja bardzo kocham kwiaty i mam ich sporo w domu i w pracy i szczepie i sadze wszystkim znajomym dookola bo podobno mam reke do kwiatow tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile mam tez kilka storczykow i rosna ale nie wszystkie, niektore sa uparte i nie kwitna albo wypuszcza tylko jeden kwiatek na zachete tmrc_emoticons.love podziwiam Twoja kolekcje i jestem po prostu zachwycona tmrc_emoticons.smile u nas dzisiaj od rana zachmurzone ale cieplo. Chlodze teraz sie przy wiatraczku tmrc_emoticons.smile wczoraj malowalam pudeleczka i tace do pozna tmrc_emoticons.smile maluje tez pudeleczko na wino  tmrc_emoticons.smile jak skoncze to sie pochwale tmrc_emoticons.wink milego dzionka  tmrc_emoticons.love

Witajcietmrc_emoticons.smile u nas nocna burza nawiała fajny chłodektmrc_emoticons.smile pogoda idealnetmrc_emoticons.smile ale cos czuje ze popoludniu wróci upałtmrc_emoticons.aw

Marzenko koniecznie pochwal sie pudełkamitmrc_emoticons.smile podziwiam Cie za ten talenttmrc_emoticons.smile

tez się chlodze przy wiatraczku, ale otworzyłam tez drzwi póki jeszcze chłodek na dworze tmrc_emoticons.smile

Alu pozdrów tez Grazynke i usciskaj ją od nas tmrc_emoticons.smile

Witajcie Kochane !

Alu pozdrów Grażynke i życz Jej dużo zdrówka

Właśnie wróciłam z targu - trzeba  korzystać póki jeszcze troszke chłodniej, bo zapowiada się kolejny  upalny dzień

Marzenko chyba się skusze i kupie sobie w Empiku taki zestaw do zrobienia jakiegoś pudełeczka,może też się wciągne w takie hobby

Pozdrowionka i całuski

Alu pozdrow ode mnie mocno Grazynke  tmrc_emoticons.bigsmile i ucaluj ja w czolko tmrc_emoticons.smile   Moniczko polecam, mnie to bardzo relaksuje a nie jest to  trudne  tmrc_emoticons.lol i sprawia duzo przyjemnosci tmrc_emoticons.smile u nas duchota w pokoju nadal 30 stopni. Moze spadnie jakis deszcz i przyniesie troszku chlodu tmrc_emoticons.smile najchetniej to poszlabym juz do domu tmrc_emoticons.smile buziaki tmrc_emoticons.love

33*C w cieniu!!!! Ziemia błaga o deszcz, ja się przyłączam  tmrc_emoticons.smile  Ledwo dziś wytrzymuję  tmrc_emoticons.aw  Kolejna kawa mrożona  ratuje mi życie...  tmrc_emoticons.smile    Na obiad będzie chłodnik z arbuza  tmrc_emoticons.smile  

W lodówce chłodzi się piwo na kolację  tmrc_emoticons.wink    Od kilku dni "żywię się" tylko płymani  tmrc_emoticons.love   Pozdrawiam wszystkich 

Alu,  storczyki piękne. To też moje ulubione kwiaty doniczkowe. Mam też kilka odmian. Jedne odpoczywają, inne kwitną. Natomiast z ciętych kwiatów najbardziej kocham róże. tmrc_emoticons.bigsmile

Ja mam jednego storczyka  tmrc_emoticons.smile  Dostałam ich wiele, ale tylko ten od syna przeżył  tmrc_emoticons.lol  1,5 roku temu dostałam go ślicznie kwitnącego a po tym jak mu kwiatki opadły stracił prawie wszystkie liście  tmrc_emoticons.aw  Został jeden... i wtedy przestawiłam go na biurko koło komputera i codziennie go zagadywałam, że mi głupio, bo Karol jak mi go dawał w prezencie urodzinowym, to powiedzial, że to wyjątkowy kwiat dla wyjątkowej Mamy  tmrc_emoticons.love  I co ja teraz dziecku powiem, że zamordowalam kolejnego kwiata... i gdzie ta wyjątkowość? i żyby się nie wygłupial, tylko zaczął rosnąć, jak człowiek  tmrc_emoticons.wink  I kwiatek się zlitował i odżył  tmrc_emoticons.bigsmile  I właśnie teraz kwitnie (już drugi raz od tamtej pory) 

DOBREJ NOCKI I KOLOROWYCH SNÓW !

Dzień Dobry !

Dobrego dnia  dziewczynki

te upały są okropnetmrc_emoticons.aw miłego dnia wszystkim

Witajcie kochanetmrc_emoticons.smile dziś już czwartek tmrc_emoticons.smile to taki mały piątek prawda?? tmrc_emoticons.smile 

Ponoć dziś najgorętszy dzień latatmrc_emoticons.smile już sie boje co to bedzie później, u nas z rana 28 stopni tmrc_emoticons.aw

... jest koszmarnie, jak już ostatnio przeczytałam, że biegaliście w taki upał byłam w szoku... jakieś lody trzeba zrobić i lemoniadętmrc_emoticons.smile

Kochane jak sobie radzicie w ten skwar ?                         

Karolinko my biegamy poznym wieczorem, wiec już nie ma takiego upałutmrc_emoticons.smile i powiem Ci, że bardzo dużo ludzi biegatmrc_emoticons.smile w zimie w śniegu może jedna czasem dwie sie trafiły a teraz w upale to nieraz po 10 osób na stadionie jest tmrc_emoticons.smile

monika6500 wrote:

wiatrakami z każdej możliwej strony tmrc_emoticons.smile i lekkim strojem tmrc_emoticons.wink ale i tak chwile coś porobie i już jestem mokratmrc_emoticons.aw 

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  tmrc_emoticons.love   Witajcie Kochane tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Bardzo, Bardzo Dziękuje za wszystkie pozdrowienia i życzenia oraz wsparcie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Już wróciłam do domku, muszę "dojść" do siebie tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Witaj Grażynko !  Jak dobrze,że już jesteś w domku!Wracaj szybciutko do zdrówka

immanuel wrote:
monika6500 wrote:

wiatrakami z każdej możliwej strony tmrc_emoticons.smile i lekkim strojem tmrc_emoticons.wink ale i tak chwile coś porobie i już jestem mokratmrc_emoticons.aw 

Mnie się zepsuł wiatraczek,a drugi jest u syna w pokoju...masakra jest...odkurzyłam troche i też mokrusieńka

monika6500 wrote:
immanuel wrote:
monika6500 wrote:

Mnie się zepsuł wiatraczek,a drugi jest u syna w pokoju...masakra jest...odkurzyłam troche i też mokrusieńka

Ja siedze w pracy tmrc_emoticons.aw jak przyjedzie pacjent i ide z nim do kabiny w której robie badanie słuchu to po minucie tam nie mamy czym oddychać tmrc_emoticons.aw ja chyba jednak wole zimetmrc_emoticons.aw

Kochana Grażynko, jak dobrze, że już jesteś w domu i możesz do nas czasami zaglądać  tmrc_emoticons.love   Brakowal nam tu Ciebie  tmrc_emoticons.smile  Przepisownia bez Ciebie jest jakaś inna  tmrc_emoticons.wink    tmrc_emoticons.smile  

Chciałam wstawić dla Ciebie na powitanie ładny obrazek, ale nie chce wejść  tmrc_emoticons.aw  Ale najważniejsze, że jesteś!  tmrc_emoticons.love  Tak się cieszę  tmrc_emoticons.smile  Teraz Kochana odpoczywaj i wracaj do zdrowia  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love  

Grazyno witaj kochana tmrc_emoticons.lol bardzo sie ciesze ze juz wrocilas do domku  tmrc_emoticons.smile odpoczywaj sloneczko i szybciutko wracaj do zdrowia tmrc_emoticons.love u nas dzisiaj skwar doslownie nie do wytrzymania, ja mam juz na dzisiaj dosc. Czlowiek normalnie nie wie co ma ze soba zrobic tmrc_emoticons.puzzled ale podobno jutro odetchniemy tmrc_emoticons.smile milego dzionka  tmrc_emoticons.lol

U nas też skwar i okropna duchota. Wczoraj była burza i przez 2 godziny ulewa  tmrc_emoticons.smile  Deszcz był tak ciepły, że poszłam z psami na spacer w deszczu  tmrc_emoticons.smile  One odżyły i ja też.  tmrc_emoticons.smile  Dziś kolejny dzień upału. Teraz na termometrze w cieniu jest 32*C!!! Psy w budach a ja w piwnicy  tmrc_emoticons.wink  Podobno jutro ma być ciut chłodniej a od niedzieli znów gorączka... i to do końca sierpnia   tmrc_emoticons.puzzled   Marzenko, Ty kochana powinnaś dostawać dodatek szkodliwy z powodu pracy w uciążliwych warunkach... Współczuję Ci  tmrc_emoticons.love  

Witajcie Kochane w ten skwarny dzionek. Uff, jak gorąco. Po poludniu jadę na relaks SPA (basen, jakuzi, piling, maski SPA itp.) Raz w miesiącu pozwalamy sobie z córką na taki luksus. Mamy taką fajną grupę babską - 8 osób , super hotel  ze SPA blisko naszej miejscowości i dlatego ten luksus jest dla nas tańszy. Zabieramy ze sobą  szampany,  ciasteczka, sałatki , co kto może .  tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

Dla zainteresowanych hotel jest w Centurii, w samym lesie. kiedyś tam organizowano  letnie obozy harcerskie , oczywiście pod namiotami. Monika może o nich słyszała bo to chorągiew sosnowiecka. tmrc_emoticons.wink

Gabrysiu, życzę Ci samych przyjemności na tym wyjeździe  tmrc_emoticons.smile  Wracaj zrelaksowana, odnowiona, odmłodzona  tmrc_emoticons.lol   tmrc_emoticons.bigsmile  Świetny sposób na spędzanie czasu z córką  tmrc_emoticons.love  Może wkleisz jakieś zdjęcia po powrocie?  tmrc_emoticons.smile  Buziaki  tmrc_emoticons.smile 

Gabrysiu pamiętam te obozy harcerskie w Centurii i nie tylko to, zakład pracy moich rodziców "PROMET" miał tam ośrodek i co sobote i niedziele tam bywałam - teraz działki w tym miejscu są posprzedawane i wśród starych domków kempingowych stoją niby "domki letniskowe" a chaty jak tralala. To jest po drodze do tego SPA jak jedziecie to pewnie widać po prawej stronie ,delikatnie pod górke brame wjazdową (blisko stawów chodowlanych - kiedyś) To były piękne dni...tak to chyba leciało