Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:
kokolidek wrote:

Veroniko - dziękuję A Ty robisz makaron czy kupujesz?

Nie ma za co tmrc_emoticons.wink  Makaron robie i kupuje, zalezy od formatu i "zachcianek" tmrc_emoticons.wink Typu swiderki, penne, spaghetti..... kupuje. Fettuccine, zas, wstazeczki, kròtki - maly do rosolu, strozzapreti, pappardelle, i takie tam podobne, robie sama tmrc_emoticons.bigsmile   Zreszta zapas makaronu zawsze mam w domu, troche kupionego, troche zamrozonego, bo jak brakuje czasu, wiadomo, przyda sie tmrc_emoticons.bigsmile   Jak robie, to zawsze wiecej, podsuszam, przekladam do kartonikòw, zakrywam folia spozywcza i mroze. Przed uzyciem rozmrazam i gotuje, jak normalny makaron. tmrc_emoticons.bigsmile

Emocji moc, przyjemna sprawa tmrc_emoticons.bigsmile   I ja brata nie widze juz  13 lat, wiec wyobrazam sobie, w jakim szoku bylas Monis :O :O :O  Meza Marzenki, zas, trzeba pochwalic tmrc_emoticons.bigsmile   Oby wiecej takich mezòw tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink  Jadziu, urosly wiec cukinie !!!! tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Ciesze sie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  A skòrka? Miekka, tak jak powinno byc ? Grazynko, wracaj do zdrowia jak najszybciej tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  I dzieki za wiadomosci tmrc_emoticons.bigsmile   Naprawde przykro mi, ze nikt mnie wczesniej nie poinformowal tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  

U nas dalej cieplo, goraco raczej. Wczoraj moja mama byla operowana, wiec nie mialam glowy do niczego, myslalam tylko o niej. Teraz czekam na wiadomosci "pooperacyjne".

Milego swieta wszystkim.

Dzień doberek tmrc_emoticons.lol dopiero się melduję tmrc_emoticons.lol pospałam troszku zjadłam śniadanko w łóżeczku z pyszną kawką i mężusiem tmrc_emoticons.wink skończyłam lakierować pudełeczka, poprasowałam, wstawiłam pranie i na chwilkę usiadłam przecież dzisiaj wolne tmrc_emoticons.smile zamierzam zrobić na obiadek placki ziemniaczane z cukinią tmrc_emoticons.smile i zabieram się dzisiaj za rogaliki - mam nowy pomysł i troszku dzisiaj pobuszuje w kuchni, zobaczymy co z tego buszowania wyjdzie tmrc_emoticons.lol

Elu kochana jak tam imprezka tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile co dobrego zrobiłaś tmrc_emoticons.smile pochwal nam się tmrc_emoticons.smile i tak przy okazji wszystkiego najlepszego dla mężusia tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Jadziu witaj, cieszę się, że znajdujesz chwilkę by tutaj zajrzeć tmrc_emoticons.smile a konkursik jest tak więc znajdz chwilkę i zamieść pyszny przepisik na drugie śniadanie tmrc_emoticons.smile my cierpliwie na Ciebie poczekamy tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Verciu Juniorek lada chwila mnie przerośnie, ja mam 1,68 wzrostu a on już 1,60 tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile i skończył w kwietniu 12 lat tmrc_emoticons.smile a ja też chcę pesteczki cukinii - bym dała Mamci niech posadzi na działce, napewno urosną tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile proooooszę tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Moniczko no musiałyśmy być chyba baaaardzo grzeczne tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink ciesze się, że miło czas spędzacie tmrc_emoticons.lol pozdrowionka kochana dla wszystkich tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Elu -Imanuell - no to takie pozorne wyprzedaze bo i tak trzeba wydać pieniążki ale zawsze mniej, ja sobie zawsze odkłądam kilka srebrników - jak to mawia moja babcia - i potem mam pole do popisu tmrc_emoticons.smile fajnie że udało Ci się coś fajnego kupić, ja też lubię sweterki, ale sukienkę którą kupiłam to miałam w planach już dawno czekałam aż stanieje tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile i na szczęscie jeszcze była tmrc_emoticons.smile

Miłego dzionka Słoneczka tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile ja zmykam do kuchni tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Verciu we wtorek przylatuje z Włoch do Krakowa koleżanka bratowej,widziały się ostatni raz 12lat temu, w środe rano mąż zawozi ich do Wiednia Troche pozwiedzają i w czwartek rano ma pociąg z Wiednia do Włoch a oni wracają do Polski. Czas leci szybko i tylko patrzeć jak wyjadą i znowu będzie pustka...

Jestem tmrc_emoticons.lol placuszki zrobione i zjedzone ze smakiem tmrc_emoticons.smile a rogaliki w piecu tmrc_emoticons.smile ale pachnie w całym mieszkaniu tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Wezmę jutro kilka do koleżanki, bo po pracy jadę do niej na działkę na babską imprezkę tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Miłego dzionka i weiczorku tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Dzien dobry Sloneczka  tmrc_emoticons.lol ja juz od siodmej w pracy tmrc_emoticons.lol niewiele jest osob pobrali sobie wolne- ja musialam przyjsc bo kolega wzial tym razem urlop tmrc_emoticons.lol i jestem sama tmrc_emoticons.smile a potem jade po pracy na babski wieczor tmrc_emoticons.lol bedzie ognisko i pogaduchy tmrc_emoticons.lol milego dzionka  tmrc_emoticons.love

Kochane, ależ Wy pędzicie, nie nadążam.  tmrc_emoticons.love

Veroniczko, jak tam Mamusia?  Wyobrażam sobie co przeżywasz.

Moja młoda Rodzinka dziś wyjeżdża  do Chorwacji. Zaraz idę podać im obiadek, a  potem buziaczki i szerokiej drogi. Na te drogę upiekłam im ciasteczka i bułeczki maslane z posypką. Marzenko, nie zdążyłam Twoich rogalików. Będą na inną okazję.  tmrc_emoticons.love

Marzenko, ziarenek poszukam, choc nie mam pojecia, czy jeszcze je znajde, bo to juz sezon na zbieranie. W Polsce bedzie chyba za pòzno na sianie, ale zobacze termin waznosci, i wogòle, co da sie zrobic tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Jestem Ci nieslychanie wdzieczna za przepiekne pudeleczko tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Monis, uszy do gòry tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Wiem, ze zrobi sie pustka tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Tak to zawsze bywa.... Wiadomo, ze fajne i przyjemne rzeczy szybko sie koncza, ale moze to i lepiej ??? Wlasnie dlatego sa takie przyjemne tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  I tak ciesza tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Buziaczki, nie smuc sie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Gabrysiu, mama wròcila do domu, operacja udala sie dobrze tmrc_emoticons.bigsmile   Teraz czekam, az powoli dojdzie do siebie i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze sie goilo. Niedlugo czeka ja jeszcze jedna tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Jestem dobrej mysli tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Dziekuje za pamiec kochanie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Elu, ale ze mnie ciapa.... Skladam zyczenia i ja Twojemu mezowi, choc spòznione, wybacz tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane tmrc_emoticons.love

Ja już nie nadążam za Wami, wiele spraw mi umkneło tmrc_emoticons.love

Veroniko, życzę dużo zdrowia dla mamusi i dla Was,bądż dobrej myśli tmrc_emoticons.love

Moniko, czas szybko leci i pozostają nam wspomnienia tmrc_emoticons.love ktoś kiedyś powiedział że "wspomnienia są treścią życia". tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Gabrysiu, teraz będziesz miała czas tylko dla siebie,no i dla męża tmrc_emoticons.wink a kiedy urlop ???? tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Marzenko ale się 'rozpędziłaś" podziwiam Twoją wenę twórczą tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie i życzę miłej niedzieli tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Miłego dnia Słoneczka

Grażynko, urlop to ja sobie robię co miesiąc, w końcówce miesiąca, kiedy się "odrobimy" w biurze. tmrc_emoticons.bigsmile Teraz własnie tak mam. tmrc_emoticons.bigsmile We wrześniu byc może wybierzemy się z mężem do Krynicy Górskiej podreperować zdrowie (szczególnie męża). Nie wiem jeszcze dokładnie jak to wszystko się ułoży. Mąż cały czas ma problemy z pęcherzem (nawracające stany zapalne). 

Veroniczko, dużo zdrówka dla Mamusi, będzie dobrze! tmrc_emoticons.love

Alu, ta kawusia jest wspaniała, aż ślinka leci. tmrc_emoticons.love

Dzieki kobietki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Gabrysiu, w koncu wszyscy wybrali Chorwacje? Nikt w moje strony nie przyjedzie?  A Twòj maz byl u lekarza z problemem? Jak mialam 2 lata, to wyladowalam w szpitalu na zapalenie dròg moczowych. Pamietam jedynie, ze byla mama ze mna i kupe zastrzykòw, ktòre dostalam, ale wyleczyli.

Milego weekendu tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Jestem Słoneczka tmrc_emoticons.smile

Verciu proszę bardzo kochana i bardzo się cieszę, że pudełeczko się spodobało tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile a na nasionka poczekam nawet i dwa lata jak będzie potrzeba, wiem że teraz już się zbiera, na działce u Mamy rosną już piękne okazy dyni, cukinii i kabaczków tmrc_emoticons.smile  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile cieszę się, że u Mamusi Twojej wszystko poszło dobrze i że się już czuję lepiej tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Grażynko kochana a tak nabrałam tępa tmrc_emoticons.smile mam teraz więcej wolnego czasu więc korzystam na moją pasję tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile buziaczki skarbie i zdróweczka tmrc_emoticons.smile

Gabrysiu szczęścliwej podróży i cudownego pobytu dla Rodzinki tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile no i zdrowia dla męża, abyście mogli pojechać na urlopik tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile a rogaliki zrobisz w innym terminie nic straconego tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Elu kawcia wygląda pysznie tmrc_emoticons.smile ja właśnie piję kawkę z senseo tmrc_emoticons.smile pycha tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Moniczko kochana tak to już jest, ze czas nam szybko mija zwłaszcza ten spędzony z rodzinką, piękne cudowne chwile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

A ja wczoraj spędziłam miłe chwile z koleżankami, fajne było tmrc_emoticons.smile potrzeba czasami takiego "resetu" dla duszy i ciała tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Miłego popołudnia i wieczorku tmrc_emoticons.party

tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

witajcie kochanetmrc_emoticons.smile jutro już nie będe miała kiedy, a właściwie dziś ale w późniejszych godzinach tmrc_emoticons.smile wiec sie z wami zegnam jak jakiś czastmrc_emoticons.smile doczekałam urlopu tmrc_emoticons.smile jupi hihi tmrc_emoticons.bigsmile

Thermomisiem zaopiekuje sie moja siostra, która w ten sposób chce sie przekonac do urządzeniatmrc_emoticons.smile dziś zrobiła krupnik - jutro poznam opinietmrc_emoticons.smile hihi

Buziaczki kochane, bawcie sie tutaj dobrzetmrc_emoticons.smile 

Udanego urlopu - bawcie się dobrze Niezapomnianych, bajkowych chwil

Witajcie Słoneczka !

Widze,że teraz ja mam co nadrabiać - dwa dni nie miałam komputera ,bo wreszcie informatyk się nim zajął a tu tyle nowości. Postaram się w miare możliwości ponadrabiać

veronicab71 wrote:

Monis, uszy do gòry tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Wiem, ze zrobi sie pustka tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Tak to zawsze bywa.... Wiadomo, ze fajne i przyjemne rzeczy szybko sie koncza, ale moze to i lepiej ??? Wlasnie dlatego sa takie przyjemne tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  I tak ciesza tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Buziaczki, nie smuc sie tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Gabrysiu, mama wròcila do domu, operacja udala sie dobrze tmrc_emoticons.bigsmile   Teraz czekam, az powoli dojdzie do siebie i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze sie goilo. Niedlugo czeka ja jeszcze jedna tmrc_emoticons.aw tmrc_emoticons.aw  Jestem dobrej mysli tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Dziekuje za pamiec kochanie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Verciu tak się ciesze,że mamusia wraca do zdrowia po operacji. Trzymaj się mocno !!!

Masz racje Verciu wszystko co przyjemne szybko mija,ale już zapowiedzieli przyjazd za dwa lata z dziećmi To chociaż jest jakaś pociecha

magi1 wrote:

Jestem Słoneczka tmrc_emoticons.smile

Moniczko kochana tak to już jest, ze czas nam szybko mija zwłaszcza ten spędzony z rodzinką, piękne cudowne chwile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

A ja wczoraj spędziłam miłe chwile z koleżankami, fajne było tmrc_emoticons.smile potrzeba czasami takiego "resetu" dla duszy i ciała tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Miłego popołudnia i wieczorku tmrc_emoticons.party

[/quote

Marzenko fajnie,że udaje Ci się wyskoczyć na miłe spotkanie z koleżankami.

W kuchni też się rozpędziłaś Kochana ,zaczynam nie nadążać za Twoimi przepisami .

Pozdrowionka i udanej niedzieli !!!  

Elu,wreszcie się doczekałaś upragnionego urlopiku. Bawcie się dobrze i zrealizujcie wszystkie plany, które sobie założyliście Pustych i bezpiecznych szlaków Wam życzę ! Oczywiście czekamy na zdjęcia

Dzień dobry Słoneczka tmrc_emoticons.smile

Eluniu wypoczywajcie, ładujcie bateryjki, zwiedzajcie i bawcie się wspaniale, cudownej pogody i niezapomnianych widoczków tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile i wracaj do nas tmrc_emoticons.smile

Moniczko mam teraz więcej czasu dla siebie więc szaleje tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile dzisiaj byłam na ryneczku po śliweczki i ruszam z kopyta, będą powidełka i nutelka Eli tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile trzeba korzystać tym bardziej że śliweczki kosztują tylko 3 zł i są pyszne tmrc_emoticons.smile

Miłej niedzieli tmrc_emoticons.lol

A gdzie nasza Elunia tmrc_emoticons.smile pewnie gości zabawia i karmi pysznościami tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Elu i Bartku odpoczywajcie i dużo zwiedzajcie tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love Życzę szczęśliwej podróży tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love buziaczki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Elu, cudownych wrażeń urlopowych i szczęsliwej , szerokiej drogi. tmrc_emoticons.love

Elu, bawcie sie dobrze i korzystajcie z urlopu, ile sie da tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Buziaki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Dzień Dobry Słoneczka !

Dzien doberek tmrc_emoticons.lol Monisiu kawka pyszniutka tmrc_emoticons.lol troszku mnie obudzila bo dzisiaj jakies cisnienie spiace, rano myslalam ze nie wstane tmrc_emoticons.smile milego dzionka kochane tmrc_emoticons.lol ja do 15.30 w pracy a potem ciag dalszy przerabiania sliweczek tmrc_emoticons.lol

Cześć Kochane tmrc_emoticons.smile

Zaczął się mój urlopik tmrc_emoticons.smile Dawno mnie tu nie było i mam duuuużo zaległości, ale już się tłumaczę.... po prostu spałam, przez 3 miesiące spanie było moim głównym zajęciem, a to dlatego że spodziewamy się nowego członka rodziny tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.bigsmile

Rzucam się do czytania o tym co się działo jak ja śniłam i nie mogłam myśleć o jedzeniu. Buziaczki

tmrc_emoticons.love

Witaj Sloneczko tmrc_emoticons.lol faktycznie bardzo dlugo Cie nie bylo ale jestes usprawiedliwiona tmrc_emoticons.smile moje gratulacje kochanie  tmrc_emoticons.smile duzo szczescia i dobrego samopoczucia i niech malenstwo rosnie zdrowo  tmrc_emoticons.lol ciesze sie ze do nas wrocilas. Fajnie bedziemy mieli ciezarna na przepisowni tmrc_emoticons.love wypoczywaj kochana i zdawaj relacje i nas odwiedzaj. Pozdrowienia  tmrc_emoticons.lol

A ja wczoraj do pozna przerabialam sliweczki. W sumie 10 kilo zamkniete na zime tmrc_emoticons.smile sa powidla i nutelka tmrc_emoticons.lol i zamrozilam jeszcze troszku bo do placka zima w sam raz tmrc_emoticons.smile czeka mnie jeszcze walka z cukinia ale to w nastepnym tygodniu przywioze od Mamy wieeeelkie ilosci i bede kombinowala co z nia zrobie. Beda dzemiki napewno, czesc zamroze, zrobie cukinie Ilonko i moze jeszcze cos wymysle tmrc_emoticons.lol a jutro jade po Juniorka tmrc_emoticons.love strasznie za nim tesknie i juz nie moge sie doczekac az go zabiore tmrc_emoticons.love a potem na kilka dni jedziemy jeszcze nad morze tmrc_emoticons.lol a potem Juniorek pojedzie jeszcze do Dziadkow, 1 wrzesnia mamy chrzest malego Michalka mojej siostry a w poniedzialek pierwszy dzien szkoly, oj szalenstwo tmrc_emoticons.love ale ja tak lubie tmrc_emoticons.party milego dzionka kochane tmrc_emoticons.love i duzo sloneczka bo u nas dzisiaj caly dzien pada tmrc_emoticons.smile

Podziwiam Magi za te śliwki, ja się nie zabrałam za przetwory niestety. Szybkiego spotkania z Juniorem i udanego wypadu nad morze, mam nadzieję że pogoda Wam dopisze, w Łodzi wrednie i zimno dzisiaj.

Niusia gratuluję brzuszka i mieszkającego w  nim maleństwa!!!!

magi1 wrote:

A gdzie nasza Elunia tmrc_emoticons.smile pewnie gości zabawia i karmi pysznościami tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Kochane dziewczyny  tmrc_emoticons.smile Gości miałam przez trzy dni, pojechali w sobotę rano.  tmrc_emoticons.smile  Miałam w planach "leniwą" sobotę przy kompie i nadrabianiu na Przepisowni.  tmrc_emoticons.smile  Ale mój mąż kochany miał inne plany na ten dzień. Zaprosił mnie na romantyczny dzień w Stolicy. Obiad, spacer, koncert, potem kolacja przy księżycu i pokaz fontann na Podzamczu... Było super!!! tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   Wróciliśmy ok. północy a w niedzielę wyjechałam do swojej Mamusi. Jestem tu do czwartku a dziś od koleżanki piszę, żebyście się nie martwiły, gdzie mnie wcięło...  tmrc_emoticons.smile  Pozdrawiam Wszystkich i odezwę się w czwartek   tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.smile  

tmrc_emoticons.love Nusiu Kochana ,moje gratulacje tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   Odpoczywaj  i wysypiaj się,a jak znajdziesz chwilkę to wpadaj do nas tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

Elu super romantyczny dzień tmrc_emoticons.love Taki mąż to Skarb tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

Pozdrawiam serdecznie tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love   tmrc_emoticons.love

Niusiu, gratulacje!  To cudownie, że będzie mały ludzik. Odżywiaj sie więc zdrowo, zwłaszcza teraz.  tmrc_emoticons.love Przy pomocy TM będzie Ci łatwiej. Przede wszystkim unikaj wszelkich konserwantów bo to one maja wpływ  na zdrowie dzieciątka. Nie tylko w łonie matki, ale głównie po urodzeniu (alergie pokarmowe). tmrc_emoticons.love

Aniu, gratuluje brzuszkaaaa tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Dopiero skonczylas jedna prace, teraz bedziesz miala druga, kochanie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink  Tamta dala satysfakcje, ale zobaczysz ile satysfakcji i radosci bedzie teraz tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Jedz, odpoczywaj ...... Buziaczki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Marzenko, przystopuj tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Choc rozumiem Cie doskonale, i ja jestem podobny typ tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  Im wiecej sie dzieje, tym ja bardziej zadowolna tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Milej realizacji planòw i buziaki ogromne dla Krzysia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Elu, i Ty w rejs sie wybralas tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink  Maz sprawil sie na medal, pochwalic tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Zycze milego pobytu u mamusi i wracaj do nas szybko tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Na dzien dobry i poranna kawke, to juz za pòzno, wiec zycze wszystkim, kochane, milego wieczoru, a kawke postawie juz jutro rano tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

WITAJCIE KOCHANE !

Dzien dobry Aniolki tmrc_emoticons.smile no dzisiaj mam z kim kawke wypic tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink ja dzisiaj w pracy do 13 a potem w autko i po Juniorka tmrc_emoticons.love Karolinko no ja juz sobie nie wyobrazam zebym nie robila sloiczkow, u mnie to juz nalog tmrc_emoticons.smile ale polecam w TM idzie to szybko i sprawnie, no i pysznie tmrc_emoticons.lol Verciu ja chyba nie umiem zwolnic tmrc_emoticons.lol lubie jak jest wesolo tmrc_emoticons.love milego dzionka Sloneczka, u nas jeszcze zachmurzone po calym dniu i nocy deszczu, ale sie przejasnia wiec moze wyjdzie dzisiaj sloneczko tmrc_emoticons.lol Elu to Ci mezulek sprawil niespodzianke, super, wypoczywaj kochana i wracaj do nas tmrc_emoticons.lol

U mnie też po wczorajszym deszczyku a teraz 13 stopni i pochmurno więc nic nie zapowiada słoneczka, jak dla mnie to dobrze - praca wtedy idzie mi lepiej

Rodzinka z koleżanką i mężem właśnie wyjechali do Wiednia, a ja mam czas na ogarnięcie domku i nadrobienie zaległości na forum

Niusiu moje gratulacje !!! Teraz dużo relaksu i zdrowego odżywiania życzę !

Elu , piękny i romantyczny dzień Ci mąż zafundował,ale w końcu Tobie też się należy odpoczynek od kuchennej zawieruchy.

Marzenko do 13-tej czas szybko zleci i dzisiaj będziesz już mogła przytulić swojego Juniorka.  

Szczęśliwej podróży Pozdrowionka

KOLOROWYCH SNÓW !                

Monis, Tobie również  i wszystkim zmęczonym.  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.bigsmile Do jutra.

DZIEŃ DOBRY SŁONECZKA !

U mnie w Sosnowcu bardzo rześki poranek , zaledwie 8 stopni choć słoneczko próbuje się przebić przez chmurki. 

Pozdrawiam i miłego dnia życzę !

Witam Kochane. tmrc_emoticons.love U mnie teraz 13stopni i piękne sloneczko. tmrc_emoticons.bigsmile

Co proponujecie na szybkie śniadanko ?

Dzien dobry dziewczynki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love  Dziekuje za kawke Monis tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  U nas 30°