3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

UGNSSTEKT REVBENSSPJALL-ŻEERKA _Szwecja


Wydrukuj:
4

Składniki

Żeberka

  • 1000 g żeberka wieprzowe
  • 1 łyżeczki soli
  • 1 łyżeczki czarny pieprz, świeżo zmielony
  • 1-2 łyżeczki imbiru, suszonego, mielonego
5

Przygotowanie

  1. Nastaw piekarnik 175 stopni
  2. Wymieszaj przyprawy i natrzyj nimi żeberka
  3. Żeberka ułóż na blaszce, blaszkę umieść na środkowej półce piekarnika, wybierz opcję pieczenia góra/dół. Żeberka piecz 45 min, następnie odwróć na drugą stronę i piecz kolejne 45 min (jesli żeberka są grube, to wydłuż czas o 30 min). Mięso jest gotowe, gdy łatwo odchodzi od kości.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy