Tu jesteś:
4
Składniki
10 porcja/porcje/porcji
składniki
- 1 łyżeczki soli
- 250 g pszenicy
- 250 g mąki pszennej
- 20 g drożdży,świeżych
- 1-2 łyżki oliwy
- 350 g wody zimnej
5
Przygotowanie
przenice zmielic 1min obr. 10. Dodac pozostałe składniki i wyrabiać ciasto 1 minute obr. pozycja
Włożyć Ciasto do dobrze natłuszczonej formy i włożyć do piekarnika nagrzanego do temp. 50 C. Gdy ciasto podwoi objętość podnieść temperaturędo 200 c i piec 200 c ok. 40 min.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Kopystka do wyciągania ciasta
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz