Tu jesteś:
4
Składniki
4 porcja/porcje/porcji
Zupa z wołowiny
- 10 g imbiru świeżego
- 20 g czosnku
- 25 g oleju
- 500 g mięsa wołowego pokrojonego w kostkę
- 50 g sos sojowy
- 50 g pasty chili z bobem
- 20 g cukru
- 100 g pomidorów pokrojonych na ćwiartki
- 1 liści laurowy
- 800 g wody
- 150 g białej rzodkwi
- 150 g marchwi pokrjonej w plastry
- 250 g chińskiego makaronu
- szczypiorek, świeży
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
9
5
Przygotowanie
- 1.Do nacyznia włożyć imbir i czosnek rozdrobnić 3 s/obr 8
2.Dodać olej dusić 3 min/varoma/obr 1
3. Dodać wolowinę,sos sojowy,pastę chili,cukier dusić 4 min/varoma/obr"Obroty wsteczne"
4.Dodac pomidory ,liść laurowy,wodę gotować 25 min/100/"Obroty wsteczne"
5.Dodac białą rzodkiew i marchew gotowac kolejne 25 min/100/"Obroty wsteczne"
6.Dodać makaron,gotować zgodnie z instukcją makaronu.
Zupę posypac szczypiorkiem
Zupa z wołowiny
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz