3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
  • thumbnail image 3
  • thumbnail image 4
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

zupa krem ze szparagów


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

5 porcja/porcje/porcji

  • 700 g wody
  • 1 kostka rosołowa
  • 5 łyżek śmietany
  • 50 g serka topionego
  • ząbek czosnku
  • 50 g cebuli
  • jeden ziemniak (około 100 g)
  • 400 g szparagów
  • opcjonalnie koperek
  • 6
    2min
    Czas całkowity 2min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. wszystkie składniki oprócz wody wkładamy do naczyni.

    miksujemy 15 s obroty 10

    dodajemy wodę

    gotujemy 100 stopni 10 minut obroty 2

    możemy krem posypac posiekanym koperkiem

     

    Smacznego

  2. Wpisz tutaj kroki przygotowania przepisu

  3. Wpisz tutaj kroki przygotowania przepisu

  4. Wpisz tutaj kroki przygotowania przepisu

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Bardzo dobry krem polecam

    Zgłoszony przez Anetkic na maja 2, 2017 at 16:56.

    Bardzo dobry krem polecamSmile

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Ja robiłam z białych

    Zgłoszony przez alicj@ na listopada 2, 2013 at 10:33.

    Ja robiłam z białych tmrc_emoticons.)

    Alicj@

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • zamiast koperku, polecam

    Zgłoszony przez willow86 na maja 21, 2013 at 23:35.

    zamiast koperku, polecam posypać krem, prażonymi płatkami migdałowymi oraz lekko polać zupę kremem balsamico (świetnie przełamie smak szparagów). Taka wersja to połączenie świetnego smaku i niecodziennego wyglądu potrawy.Dobra opcja na bardziej wykwintny posiłek tmrc_emoticons.;)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • a które szparagi do zupki

    Zgłoszony przez ilonaw na maja 17, 2013 at 15:56.

    a które szparagi do zupki białe czy zielone ?tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Potwierdzam bardzo dobra

    Zgłoszony przez akunia na maja 15, 2013 at 21:42.

    Potwierdzam bardzo dobra zupka tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • dziś zrobiłam kolejny raz -

    Zgłoszony przez alicj@ na maja 15, 2012 at 17:21.

    dziś zrobiłam kolejny raz - jest naprawdę super - POLECAM !!!!!!!

    Alicj@

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • Właśnie ją zrobiłam

    Zgłoszony przez alicj@ na maja 11, 2012 at 22:44.

    Właśnie ją zrobiłam REWELACJA,!!!!!, polecam

    Alicj@

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • krem ma świetny delikatny

    Zgłoszony przez anna_maria na maja 23, 2011 at 17:59.

    krem ma świetny delikatny smak, ja (niech żyją szczęśliwi alergicy) używam jako zagęstnika mąki ryżowej (na tę porcję ok 30 - 40g). Pozdrawiam.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • co do szparagów to polecam

    Zgłoszony przez mu_nika na maja 19, 2011 at 15:53.

    co do szparagów to polecam ten kremik przepyszny tmrc_emoticons.)

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze