3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Zupa krem koperkowa


Wydrukuj:
4

Składniki

4 porcja/porcje/porcji

  • 90 ml rosołu
  • 35 g koperku
  • 15 g masła
  • 10 g mąki
  • 100 ml śmietany
  • 2 łyżki mąki ziemniaczanej, do zagęszczenia
  • 0,5 łyżeczki soli
  • 0,5 łyżeczki cukru
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 6
    7min
    Czas całkowity 7min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki, oprócz koperku, włożyć do naczynia miksującego i gotować czas 8 min. temp. 100 c obr. poz. 1-2. Po ugotowaniu włożyć koperek i miksować 20 sekund.

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz