3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Wariant Zupa-krem z marchwi z czerwoną pastą curry


Wydrukuj:
4

Składniki

5 porcja/porcje/porcji

  • 1 kostka bulionu warzywnego
  • 0,25 łyżeczki pieprzu
  • 0,5 łyżeczki soli
  • 650 g wody
  • 15 g oliwy z oliwek
  • 500 g marchewki, pokrojonej na kawałki
  • 100 g cebuli, przekrojonej na połówki
  • 100 g mleczka kokosowego
  • 1 płaskiej łyżeczki pasty curry czerwonej
  • 6
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    1. Do naczynia miksującego włożyć cebulę i marchew, rozdrobnić 5 s/obr. 5.
    2. Dodać oliwę z oliwek, dusić 6 min/Varoma/obr. 2.
    3. Dodać wodę, pieprz, pastę curry, sól i bulion, gotować 15 min/100°C/obr. 2, zmiksować 10 s/obr. 10.
    4. Dodać mleko kokosowe wymieszać 10 s/obr. 4.
10
11

Porady

Pyszna z groszkiem ptysiowym.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy