3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Wampirza zupa pizzowa


Wydrukuj:
4

Składniki

3 porcja/porcje/porcji

  • 1 cebula, przekrojona na pół
  • 2 łyżeczki pieprzu kolorowego
  • 5-8 ząbków czosnku
  • kilka czarnych oliwek drylowanych
  • oregano i bazylia
  • inne przyprawy i zioła, do smaku wedle uznania
  • chilli, w proszku bądź świeże, ilość wg uznania
  • sól, do smaku
  • 1 filety piersi z indyka
  • 2 puszki pomidorów krojonych bez skórki w soku
5

Przygotowanie

  1. Wszytkie składniki poza filetem z indyka wrzucić do naczynia miksującego. Miksować 5s/obroty 5. 

  2. Filet z indyka umyć, można pokroić na mniejsze kawałki i wyłożyć na przystawce Varoma. 

  3. Nałożyć przystawkę Varoma na naczynie z wcześniej przygotowaną zupą i gotować w temp Varoma/Mieszanie/czas 25 minut. 

  4. W międzyczasie można ugotować ryż bądź makaron, z którym zupa będzie podana. 

  5. Po uparowaniu indyka należy przełożyć mięso do naczynia miksującego. Miksować 5 sekund/ obroty 5 

  6. Dodać ryż bądź makaron do naczynia. Mieszać, 5 sekund/obroty 3

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Varoma
    Varoma
    kup teraz
  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy