Składniki
3 porcja/porcje/porcji
- 1 cebula, przekrojona na pół
- 2 łyżeczki pieprzu kolorowego
- 5-8 ząbków czosnku
- kilka czarnych oliwek drylowanych
- oregano i bazylia
- inne przyprawy i zioła, do smaku wedle uznania
- chilli, w proszku bądź świeże, ilość wg uznania
- sól, do smaku
- 1 filety piersi z indyka
- 2 puszki pomidorów krojonych bez skórki w soku
-
6
30min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przygotowanie
Wszytkie składniki poza filetem z indyka wrzucić do naczynia miksującego. Miksować 5s/obroty 5.
Filet z indyka umyć, można pokroić na mniejsze kawałki i wyłożyć na przystawce Varoma.
Nałożyć przystawkę Varoma na naczynie z wcześniej przygotowaną zupą i gotować w temp Varoma/
"Mieszanie" /czas 25 minut.
W międzyczasie można ugotować ryż bądź makaron, z którym zupa będzie podana.
Po uparowaniu indyka należy przełożyć mięso do naczynia miksującego. Miksować 5 sekund/ obroty 5
Dodać ryż bądź makaron do naczynia. Mieszać, 5 sekund/obroty 3
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Varoma
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz