3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

sos z sera owczego


Wydrukuj:
4

Składniki

1 porcja/porcje/porcji

  • 120 gramów mleka
  • 1 szczypty pieprzu
  • 1 ząbków czosnku
  • 1 łyżeczki łagodnej musztardy
  • 1/2 łyżeczki świeżego rozmarynu
  • 150 gramów sera owczego
  • 6
    5min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
5

Przygotowanie

    sos z sera owczego
  1. Rozmaryn i czosnek włożyć do naczynia zmiksować 2 sek obr 5. Przełożyć do innego naczynia .Ser pokruszyć dodać mleko i podgrzać  3 minuty50 stopni obr 2, następnie zmiksować 10 sek obr.5 i wystudzić. Dodać posiekany rozmaryn,musztardę,czosnek i wymieszać 5 sek obr.4 Sos doprawić pieprzem do smaku

10
11

Porady

Sos najsmaczniejszy jest do ryb i warzyw z grila


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy