3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pesto z natki pietruszki


Wydrukuj:
4

Składniki

6 porcja/porcje/porcji

składniki

  • 30 g orzechów włoskich łuskanych
  • 50 g sera parmezan
  • 80 g Natki pietruszki, świeżej
  • 2 ząbki czosnku, obrane
  • 50 g oliwy/oleju
  • sól, do smaku
  • pieprz, do smaku
5

Przygotowanie

  1. Do naczynia miksującego włożyć ser pokrojony na kawałki około 3-4 cm, rozdrobnić 15 s / obr. 10.

    Wyłożyć do innej miski.

    Do naczynia miksującego włożyć pozostałe składniki, oprócz soli i pieprzu, rozdrobnić 20 s / obr. 7.

    Dodać ser. Dodać sól i pieprz - do smaku.

    20 s / obr. 4

    Zużyć od razu do pieczywa lub warzyw lub przechowywać przez kilka dni w chłodnym miejscu.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy