3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pasta serowa z koperkiem.


Wydrukuj:
4

Składniki

8 porcja/porcje/porcji

pasta

  • 1/4 łyżeczki soli
  • 1 szczypty pieprzu
  • 250 g twarogu
  • 6 łodyżek koperku
  • 1 ząbka czosnku
  • 60 g sera gouda, pokrojonego na kawałki
  • 6
    10min
    Czas całkowity 5min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
5

Przygotowanie

  1. 1. Do naczynia miksującego włożyć ser gouda, rozdrobnić 10s/obr.8, przełożyć do innego naczynia.

    2. Do naczynia miksującego włożyć czosnek i koperek. Rozdrobnić 3s/obr. 8, kopystką zgarnąć składniki ze ścianek.

    3. Dodać goudę, twaróg, sól i pieprz. Wymieszać 20s/ obr. 4. Przełożyć pastę do innego naczynia i wstawić do lodówki.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Zamiast koperku możemy użyć pietruszki.

Podawać z chlebem .


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • jutro wypróbuję ...

    Zgłoszony przez olcia2 na stycznia 4, 2017 at 20:02.

    jutro wypróbuję tmrc_emoticons.)


    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze
  • To świetna pasta. Często ją

    Zgłoszony przez Angelica na lutego 2, 2016 at 18:29.

    To świetna pasta. Często ją robię. W sam raz na szybką kolację. Sprawdzony przepis z "Podróży z thermomixem". Polecam.

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze