Tu jesteś:
4
Składniki
8 porcja/porcje/porcji
pasta
- 1/4 łyżeczki soli
- 1 szczypty pieprzu
- 250 g twarogu
- 6 łodyżek koperku
- 1 ząbka czosnku
- 60 g sera gouda, pokrojonego na kawałki
-
6
10min
Czas całkowity 5minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
5
Przygotowanie
1. Do naczynia miksującego włożyć ser gouda, rozdrobnić 10s/obr.8, przełożyć do innego naczynia.
2. Do naczynia miksującego włożyć czosnek i koperek. Rozdrobnić 3s/obr. 8, kopystką zgarnąć składniki ze ścianek.
3. Dodać goudę, twaróg, sól i pieprz. Wymieszać 20s/ obr. 4. Przełożyć pastę do innego naczynia i wstawić do lodówki.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Zamiast koperku możemy użyć pietruszki.
Podawać z chlebem .
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedzjutro wypróbuję ...
To świetna pasta. Często ją
To świetna pasta. Często ją robię. W sam raz na szybką kolację. Sprawdzony przepis z "Podróży z thermomixem". Polecam.