Składniki
fasola biała, cytryna, sól, pieprz, oliwa
- 300 gramów fasola biała
- 1 cytryna, sok z cytryny
- sól
- pieprz
- 50 gramów oliwa z oliwek extra vergine
-
6
1h 30min
Czas całkowity 1h 30minPieczenie / Gotowanie -
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
Przygotowanie
1.Fasolę moczymy w wodzie przynajmniej 12 godzin.
2. W koszyczku gotujemy fasolę temeratura 100 stopni obroty 3 czas ok 1godzina. Fasola powinna być miękka.
3. Po ostudzeniu fasoli ( ja jeszcze obieram z łupiny ) przesypuję do Termoixsa
4. Dodaję wszystkie pozostałe składniki i rozdrabniam obr. 6 czas 30 sek.
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Koszyczek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
Porady
Pastę można zrobić jeszcze w innych smakach:
z cebulą, z czostkiem, pomidorami, papryką..............
Gramaturę pasty reguluję czasem obrotów.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPrzepraszam bardzo, ale czy
Pastę robię dość często.Jest
Pastę robię dość często.Jest smaczna Polecam.