Tu jesteś:
4
Składniki
1 ciasto
- 250 gramów mąki
- 100 gramów miekkiego masla w kawalkach
- szczypta soli
- 70 gramów lodowatej wody
nadzienie
- karczochy w oleju, w plasterkach
- grzybki w occie
- czarne oliwki
- ròzne sery wg upodobania w kostke
- olej z oliwy i tarty parmezan do smaku
- pomidory w kawalkach
- mozzarella w kawalkach
- troche kukurydzy z puszki
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
To jest ciasto francuskie "pasta brisè", aby nabralo wlasciwej konsystencji, musi poleze w lodòwce. Ma neutralny smak; nadaje sie do slonych i slodkich wypiekòw.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzVeroniko, chyba "uciekła"
Veroniko, chyba "uciekła" część opisowa do wykonania tego serca? Domyślam się, że ciasto trzeba upiec, ale co z nadzieniem?
GaBi
"Człowiek, który ciągle pędzi, może przegrać życie, bo w biegu nie ma czasu na myślenie"
Wspaniale neutralne ciasto,
Wspaniale neutralne ciasto, jakiego szukałam
Mańka - najpiękniejsza z całej wsi