3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

PESTO ZIELONE


Wydrukuj:
4

Składniki

200 g

PESTO ZIELONE

  • 200 gramy ser, parmezan
  • 100 gramy orzech, cały, pistacja
  • 100 gramy bazylii, świeżej, mrożona moze byc
  • 3 ząbka czosnek, granulowany
  • 70 gramy bazylia, świeża, liście
  • 100 gramy rukoli
  • 5 gramy pieprz, mielony
  • 10 gramy Sòl morska
  • 500 gramy oliwy z oliwek
  • 500 gramy olej
  • 6
    1h 0min
    Czas całkowity 30min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 6 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 6
      W przypadku gotowania (duszenia) w temperaturze 95°C i wyższej zamiast miarki TM6, należy zawsze używać koszyczka, ponieważ miarka TM6 szczelnie zamyka pokrywę. Koszyczek spoczywa luźno na górze naczynia, przepuszcza parę, a także zapobiega rozpryskiwaniu potrawy z naczynia miksującego.
  • 9
5

Przygotowanie

    pesto
  1. Blokada naczynia miksującego całość blendujemy tmrc_emoticons.)Obroty wsteczne
10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

nadmiar oliwy i oleju odlac i zwakowac, do następnego


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy