3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Pocalunki damy


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 80 gramów zimnego masla
  • 100 gramów mąki
  • 100 gramów maki z migdalòw (zmielone migdaly)
  • 80 gramów tartego parmezanu
  • 1 szczypta grubej soli
  • 25 gramów bialego wina wytrawnego
  • 70 gramów serka kremowego
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    • Appliance TM 31 image
      Przepis jest tworzony dla
      TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

  1. Skladniki, opròcz serka, wlozyc do naczynia: 2min / Ciasto. Podzielic ciasto na kawalki ok. 8-10g kazdy, zrobic kulki (wyjda wielkosci orzecha wloskiego), ukladac na blaszke wylozona papierem ( beda lekko splaszczone od spodu), w odleglosci 3-4cm, jeden od drugiego. Piec w nagrzanym piekarniku: 180° / ok. 20min. Ostudzic kompletnie. "Rozrobic" widelcem serek. Za pomoca strzykawki do dekoracji tortòw , nalozyc nadzienie na jedno ciastko i przykryc drugim, jak kanapka (dwie strony splaszczone do siebie).

10

Akcesoria, których potrzebujesz

  • Kopystka
    Kopystka
    kup teraz
  • Naczynie miksujące kompletne premium
    Naczynie miksujące kompletne premium
    kup teraz
11

Porady

Podawac od razu. Mozna przechowywac w lodòwce max 2-3 dni, zamkniete w plastikowym pojemniku.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy