3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Masa solna Świąteczne Aniołki


Wydrukuj:
Stwórz wariant
4

Składniki

Masę solną

  • 200 g mąki
  • 200 g soli drobnej
  • 200 g wody
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    CIASTA
  1. WSZYTKO WRZUCIĆ RAZEM DO NACZYNIA MIKSUJACEGO 2 MINUTY Dough mode TJ. INTERWAŁ , JEŚLI MASA NIE BĘDZIE MIAŁA  KONSYSTENCJI CIASTOLINY, PLASTELINY DOLAĆ TROSZKĘ WODY, WSZYSTKO ZALEŻY DO RODZAJU MĄKI I OD PRODUCENTAtmrc_emoticons.)POWODZENIA!!

    PS. JEŚLI CHCEMY WIĘCEJ CIASTA TO SOLI DAJEMY TYLE ILE MĄKI + WODA

    PRZEPIS TEN DEDYKUJE MOJEJ KOLEŻANCE IWONIE KTÓRA JEST ZBYT ZAJĘTA BY SAMA GO UMIEŚCIĆtmrc_emoticons.)) ANIOŁKI  PRZYGOTOWANIE PRZY UDZIALE MOJEJ KOLEŻANKI IWONY!! DZIĘKUJĘ ZA POMOC tmrc_emoticons.))

     

    PS. ANIOŁKI SŁUSZYMY W 100 STOPNIACH W PIEKRANIKU TAK DŁUGO ABY SPÓD CIASTA BYŁ SŁUCHY, WSZYSTKO ZALEŻY OD GRUBOŚCI ANIOŁKA!!

10
11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz