Tu jesteś:
4
Składniki
2 butelka/butelki/butelek
składniki
- 350 g wody
- 500 g ciemnych winogron
- 70 g brązowego cukru
-
6
25min
Czas całkowity 25minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Koszyczek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
Zamiast cukru brązowego można dać biały.
Sok wychodzi lekko kwaskowy, można zwiększyć ilość cukru według upodobań.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzSmak wiadomo - zalezy od winogron. Dostalem do...
Smak wiadomo - zalezy od winogron. Dostalem do dziadkow kilka kg i przerobilem wg tego przepisu. Wszystko super
Przepis bardzo łatwy, extra
Przepis bardzo łatwy, extra
Przepraszam. Zawiesił się telefon i wysłał...
Przepraszam. Zawiesił się telefon i wysłał tyle komentarzy. Nic nie mogę zrobić.
(Brak tematu)
👍
👍
(Brak tematu)
(Brak tematu)
Przerobiłam 10 kg winogron. Przepis bardzo...
Przerobiłam 10 kg winogron. Przepis bardzo łatwy, extra.Dziękuję za przepis i podpowiedź z koszyczkiem. Robiłam pierwszy raz i jestem usatysfakcjonowana.
Dobry przepis. My użyliśmy
Dobry przepis. My użyliśmy jeżyn i też wyszło super. ☺
Dziękuję i polecam !!
Dziękuję i polecam !!
Sok rewelacyjny! Tylko
Sok rewelacyjny! Tylko musiałam go pilnować, bo uciekał mi na zewnątrz
Dziękuję za przepis - latwy,
Dziękuję za przepis - latwy, szybki i smaczny sok
Świetny przepis....sok
Świetny przepis....sok rewelacyjny
Bardzo dobry przepis. Dałam
Bardzo dobry przepis. Dałam mniej cukru i mi smakuje. Polecam.
Ja również dziekuję za
Ja również dziekuję za wspaniały przepis - wyszło super
Wyszło super! Dziękuję!
Wyszło super! Dziękuję!