Tu jesteś:
4
Składniki
2 butelka/butelki/butelek
składniki
- 350 g wody
- 500 g ciemnych winogron
- 70 g brązowego cukru
-
6
25min
Czas całkowity 25minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Koszyczek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Miarka MT
kup teraz
11
Porady
Zamiast cukru brązowego można dać biały.
Sok wychodzi lekko kwaskowy, można zwiększyć ilość cukru według upodobań.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPrzepis bardzo łatwy, extra
Przepis bardzo łatwy, extra
Przepraszam. Zawiesił się telefon i wysłał...
Przepraszam. Zawiesił się telefon i wysłał tyle komentarzy. Nic nie mogę zrobić.
(Brak tematu)
👍
👍
(Brak tematu)
(Brak tematu)
Przerobiłam 10 kg winogron. Przepis bardzo...
Przerobiłam 10 kg winogron. Przepis bardzo łatwy, extra.Dziękuję za przepis i podpowiedź z koszyczkiem. Robiłam pierwszy raz i jestem usatysfakcjonowana.
Dobry przepis. My użyliśmy
Dobry przepis. My użyliśmy jeżyn i też wyszło super. ☺
Dziękuję i polecam !!
Dziękuję i polecam !!
Sok rewelacyjny! Tylko
Sok rewelacyjny! Tylko musiałam go pilnować, bo uciekał mi na zewnątrz
Dziękuję za przepis - latwy,
Dziękuję za przepis - latwy, szybki i smaczny sok
Świetny przepis....sok
Świetny przepis....sok rewelacyjny
Bardzo dobry przepis. Dałam
Bardzo dobry przepis. Dałam mniej cukru i mi smakuje. Polecam.
Ja również dziekuję za
Ja również dziekuję za wspaniały przepis - wyszło super
Wyszło super! Dziękuję!
Wyszło super! Dziękuję!