3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Mleko ryzowe


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 100 gramów ryzu ciemnego
  • 1000 gramów wody
5

Przygotowanie

  1. Do Closed lid wlozyc ryz: 1min / obr 8. Dodac wode: 7min / 100° / obr 3, nastepnie: 1min / obr - od 1 do 8, stopniowo. Przecedzic przez sitko. Przechowywac w lodòwce (nie dluzej jak 20dni).

10
11

Porady

Mozna poslodzic, wg uznania. Aby otrzymac mleko mniej geste, zmniejszyc o polowe ilosc ryzu.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Chodzi o ryż brązowy?

    Zgłoszony przez jajciucha na lipca 21, 2013 at 23:43.

    Chodzi o ryż brązowy?

    " Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Mali ludzie zawsze to robią. Jednak, naprawdę wielcy sprawiają, że ty także możesz stać się wielki. "

    Zaloguj się lub utwórz nowe konto aby dodawać komentarze