Tu jesteś:
4
Składniki
wersja zielona
- 100 g kiszonej kapusty
- 1/2 pęczka Natki pietruszki
- 1 łyżek miód jeśli kapusta jest mocno kwaśna
- 200 g wody
wersja czerwona
- 100 g kiszonej kapusty
- 150 g pomidorów z puszki lub swiezych
- 200 g wody
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzSuper przepis. Na pewno !
Super przepis. Na pewno !
napewno są bardzo zdrowe ,
napewno są bardzo zdrowe , przepis do wypróbowania
Bardzo ciekawy przepis
Bardzo ciekawy przepis
Dodałam do wypróbowania
Pozdrawiam 
Ale kolorowe koktajle
Ale kolorowe koktajle
napewno sa pyszne i zdrowe. Dodaje do wypróbowania
pozdrawiam 
Zapraszam do odwiedzenia mojego bloga http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/
Dziękuję
:bigsmile:Dziękuję za całość
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
:bigsmile:Koktajle fajnie
Hania z Łodzi: Co kto dobrze umie, tego mu nikt nie odbierze.
Pijąc 3 razy dziennie można
Pijąc 3 razy dziennie można skutecznie chronić się przed wszelkimi " wiosennymi infekcjami"
.......i nie tylko 