Dawno tu nie zaglądałam ,a tu tyle wspanialości.
Bombkę z cekinów-pochwalę się robilam-łatwo się robi-polecam
Dawno tu nie zaglądałam ,a tu tyle wspanialości.
Bombkę z cekinów-pochwalę się robilam-łatwo się robi-polecam
Veroniczko mnie pasuje ta tarka do kolczyków.
Moniczko chroniczny brak czasu ale pomysły prima sort
Dziękuje Kochane !
Vol.169
Vol.170
Vol.171
Vol.171
No Monisiu ale te świeczniki to wykorzystam i jeszcze te podgrzewacze włożę o zapachu jabłka pieczonego
No to Haniu już mogę sobie wyobrazić ten "smaczny" nastrój
Vol.172
Vol.173
Monisiu śliczne pomysły
podobają mi się bardzo te bombki
już sobie zapisałam stronkę
dzięki
Vol.171
No Monisiu ale te świeczniki to wykorzystam i jeszcze te podgrzewacze włożę o zapachu jabłka pieczonego
Mysmy robily takie z pomaranczy na Halloween
Swietne
Haniu, kolczyki powieszone juz
A bombki super, Monis
Swietna zabawa i relax, no i prezentacja
Vol.174
Vol.175
Vol.176
Vol.177
Vol.178
Vol.179
Vol.180
Ubranka super po prostu
Superowe Haniu !
Vol.181
Ja Was Kochane zapraszam na tę stronkę i jej cudeńka: http://www.osikowadolina.pl/sklep/
Gabrysiu stronke obejrzałam - ciekawe ozdoby do kupienia i zestawy do samodzielnego wykonania - ceny nawet nie za wysokie
Vol.182
Vol.183
Super Monisiu fajna ta choineczka z platkow do zmywania makijazu i ozdobek z patyczkow po lodach
bede zbierala latem i na zime zrobie nowe ozdoby. Super pomysly dziekuje
Vol.184
Vol.185
Vol.186
Vol.188
10 pomysłów jak wykorzystać aspirynę : 1. Usuwanie plam z potu z białych koszulek - po prostu rozpuść 2 tabletki w szklance ciepłej wody, polej poplamione miejsca i zostaw na kilka godzin, a potem wypierz. 2. Usuwanie przebarwień od chloru z włosów. Jeśli zdarzyło się wam dostać przebarwień włosów od wody w basenie to wystarczy rozpuścić 10 tabletek w szklance wody, nanieść na włosy i po około 10 minutach spłukać. 3. Pryszcze - weźcie jedną tabletkę aspiryny i rozgniećcie ją z niewielką ilością wody robiąc pastę. Tę pastę nanieście na pryszcza i pozostawcie na jakąś chwilkę. Potem zmyjcie. Aspiryna powinna załatwić bakterie powodujące zmiany skórne i pryszcz będzie na pewno mniejszy, mniej czerwony i szybciej zejdzie. 4. Jeśli chcesz żeby cięte kwiaty dłużej zachowały świeżość wystarczy dodać tabletkę aspiryny do wody na kwiatki. 5. Jeśli masz problem z łupieżem to weź skrusz 2 tabletki aspiryny i dodaj do swojego szamponu, nanieś na włosy, pozostaw na kilka minut i spłucz. 6. Jeśli pogryzły Cię komary to lekko zwilżą tabletką aspiryny pocieraj miejsce ukąszenia. 7. Użądlenia pszczół też mogą być leczone w podobny sposób, ale przy zauważeniu zmian alergicznych należy bezwzględnie udać się do lekarza. 8. Jeśli masz problemy z ziemią w kwiatkach, to znaczy została zaatakowana przez jakieś grzyby, wystarczy rozpuścić tabletkę aspiryny w litrze wody i podlać tym kwiatki. Tylko nie należy przesadzić z ilością aspiryny, bo mogą zżółknąć liście kwiatków. 9. Przesadzając kwiatki warto wymieszać rozkruszoną tabletkę aspiryny z ziemią, żeby uniknąć infekcji grzybowych. 10. Wyciśnij sok z jednej cytryny, wymieszaj z jedną tabletką aspiryny, a uzyskasz bardzo dobry odplamiacz do rąk, który usunie przebarwienia z trawy, nikotyny, buraków i tym podobnych.
Super stronka - pomysłowi
Vol.189
Vol.190
Vol.191
Vol.192
Vol.191
No ten instrument jest super
Haniu fajny sprzęt - ja mam troszke inny - wycina ogryzek i dzieli na części - też sprytne
Vol.193
Vol.194
Vol.195
Vol.196
Vol.197
Vol.198
Vol.199
Vol.200
Haniu fajny sprzęt - ja mam troszke inny - wycina ogryzek i dzieli na części - też sprytne
Taki na ósemki to ja tez mam ale ten jest sprytniejszy
Taki na ósemki to ja tez mam ale ten jest sprytniejszy
Masz racje Haniu na części zawsze można pokroić nożem a bez środków mają swoje zalety