Przejdź do treści

Forum PRAKTYCZNA PANI DOMU - RADY - PORADY

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Vol.139

Vol.140

Piękne pomysły Monisiu.  tmrc_emoticons.love Ja mam taką choineczkę z makaronu -kolanka. Gdzieś tu nawet kiedyś wstawiłam na forum,  w ubiegłym roku. tmrc_emoticons.bigsmile

Gabrysiu znalazłam Twoją choineczkę

Vol. 141

Vol. 142

Vol. 143

Vol. 144

tmrc_emoticons.love WoW tmrc_emoticons.love

Vol. 145

Vol. 146

Vol. 147

Vol. 148

Vol. 149

Vol. 150

Vol. 151

tmrc_emoticons.love Niesamowite tmrc_emoticons.love

" Fotel " dla mojego psiaka zrobie, tyle ze z 2-3 poduszek, jedna, to za malo. Ta cala patera tez mnie przyciaga tmrc_emoticons.bigsmile   Chyba sie skusze, talerzy niekompletnych mam kilka tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  I upatrzylam sobie jeszcze kilka pomyslòw, ktòre wstawila Monisia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Bede musiala znalezc chwile i wziasc sie za robote tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

monika6500 wrote:

Vol.24

[/quote

Przydaloby sie cos takiego.  To sie nazywa uchwyt ze szczypcami do krojenia ( miesa, pieczeni, pomidoròw.....) i kosztuje lekko ponad 100 zl.  Swietna sprawa.

No nareszcie nadeszły posiłki ! Verciu super pomysły wygrzebałaś ! Bardzo podoba mi się ta koperta z kółeczek i żyrandol ze starego druszlaka no a wykorzytaniu starego swetra na posłanie dla psa nie wspomne 

SUPER !

Veroniczko,  ten pomysła to właśnie dla moich pędzli. tmrc_emoticons.lol

veronicab71]</p><p>[quote=monika6500 wrote:

Vol.24

[/quote

Przydaloby sie cos takiego.  To sie nazywa uchwyt ze szczypcami do krojenia ( miesa, pieczeni, pomidoròw.....) i kosztuje lekko ponad 100 zl.  Swietna sprawa.

To jest super!  Będe szukać. tmrc_emoticons.bigsmile

Znalazłam, takie szczypce są na Allegro , ale też w czeladzkim M-1, na pasażu. Kosztują 119,-zł. 

Monis, to kropla tylko z mojej strony tmrc_emoticons.smile  Odwalilas kawal roboty. I Hania Ci bardzo pomogla tmrc_emoticons.smile  Dzieki kobietki tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Gabrysiu, ta szczotka, to fakt, praktyczny pomysl tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Dla Twoich pedzli, jak znalazl, masz racje tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Kobietki, szukajmy dalej fajnych pomyslòw tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile

Ja nadal szukam - jestem zwarta i gotowa ,poszukiwania trwają

Vol.152

Vol.153

Bombki ze spalonych żarówek

Vol.154

Vol.155

Vol.156

Vol.157

Domowa hodowla awokado

Vol.158

Vol.159

Misa z konfetti

Vol.160

Słodka choineczka

Vol.161

Vol.162

Vol.163

Vol.164

tmrc_emoticons.love PiękneCudeńka tmrc_emoticons.love

W sam raz na przedświąteczne "prace ręczne" dla dzieci do szkoły. tmrc_emoticons.bigsmile Tylko czy takowe jeszcze są? tmrc_emoticons.puzzled

Gabrysiu moja córa ma w gimnazjum Technike i na tych zajęciach tak jak My robią różne ciekawe prace

Vol.165

Bombka z lizaków

Vol.166

Vol.167

Papierowe różyczki

Vol.168

CUDNE !!!! Ten Mikołaj mi się bardzo podoba. tmrc_emoticons.bigsmile Pomysł - rewelacja! tmrc_emoticons.bigsmile  A mam tyle doniczek w domu i stoją w piwnicy bezużyteczne.  Tylko gdzie znaleźć na to wszystko czas? tmrc_emoticons.aw

Ale cudenka tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   Tylko robic tmrc_emoticons.bigsmile   Gabrysiu, tak, z doniczek, to praca dla Ciebie.... namalowac Mikolaja to pestka.... oczywiscie dla Ciebie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  5 min roboty i po sprawie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink Gorzej ze mna :O :O :O :O :O tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Tak mi się wydaje ,że do tego mikołaja z doniczek na czapke i płaszcz można wykorzystać jakiś ozdobny świąteczny papier pakowy a pomalować tylko twarz - tak dla ułatwienia 

A jak wam się podoba bombka z cekinów i ozdobnych szpileczek ? Albo z lizaków ? Fajne pomysły ludzie mają !

monika6500 wrote:

Vol.157

Domowa hodowla awokado

A mnie się udało wyhodować takie awokado tmrc_emoticons.wink troszkę inaczej... ale wypuscilo listki - mam fotkę jak bylo malutkie. Niestety drzewko zmarniało gdy zostało pod opieką życzliwych podczas naszego wyjazdu nad morze i zostala mi tylko ta fotka tmrc_emoticons.wink

Jadziu trzeba założyć kolejną hodowle bo widać, że ręke do kwiatów masz a z życzliwymi tak jest - albo za bardzo dogodzą z wodą albo zapomną podlać