Vol.139
Forum PRAKTYCZNA PANI DOMU - RADY - PORADY
Vol.140
Piękne pomysły Monisiu. Ja mam taką choineczkę z makaronu -kolanka. Gdzieś tu nawet kiedyś wstawiłam na forum, w ubiegłym roku.
Gabrysiu znalazłam Twoją choineczkę
Vol. 141
Vol. 142
Vol. 143
Vol. 144
WoW
Vol. 145
Vol. 146
Vol. 147
Vol. 148
Vol. 149
Vol. 150
Vol. 151
Niesamowite
" Fotel " dla mojego psiaka zrobie, tyle ze z 2-3 poduszek, jedna, to za malo. Ta cala patera tez mnie przyciaga Chyba sie skusze, talerzy niekompletnych mam kilka
I upatrzylam sobie jeszcze kilka pomyslòw, ktòre wstawila Monisia
Bede musiala znalezc chwile i wziasc sie za robote
Vol.24
[/quote
Przydaloby sie cos takiego. To sie nazywa uchwyt ze szczypcami do krojenia ( miesa, pieczeni, pomidoròw.....) i kosztuje lekko ponad 100 zl. Swietna sprawa.
No nareszcie nadeszły posiłki !
Verciu super pomysły wygrzebałaś !
Bardzo podoba mi się ta koperta z kółeczek i żyrandol ze starego druszlaka no a wykorzytaniu starego swetra na posłanie dla psa nie wspomne
SUPER !
Veroniczko, ten pomysła to właśnie dla moich pędzli.
Vol.24
[/quote
Przydaloby sie cos takiego. To sie nazywa uchwyt ze szczypcami do krojenia ( miesa, pieczeni, pomidoròw.....) i kosztuje lekko ponad 100 zl. Swietna sprawa.
To jest super! Będe szukać.
![]()
Znalazłam, takie szczypce są na Allegro , ale też w czeladzkim M-1, na pasażu. Kosztują 119,-zł.
Monis, to kropla tylko z mojej strony Odwalilas kawal roboty. I Hania Ci bardzo pomogla
Dzieki kobietki
Gabrysiu, ta szczotka, to fakt, praktyczny pomysl
Dla Twoich pedzli, jak znalazl, masz racje
Kobietki, szukajmy dalej fajnych pomyslòw
Ja nadal szukam - jestem zwarta i gotowa ,poszukiwania trwają
Vol.152
Vol.153
Bombki ze spalonych żarówek
Vol.154
Vol.155
Vol.156
Vol.157
Domowa hodowla awokado
Vol.158
Vol.159
Misa z konfetti
Vol.160
Słodka choineczka
Vol.161
Vol.162
Vol.163
Vol.164
PiękneCudeńka
W sam raz na przedświąteczne "prace ręczne" dla dzieci do szkoły. Tylko czy takowe jeszcze są?
Gabrysiu moja córa ma w gimnazjum Technike i na tych zajęciach tak jak My robią różne ciekawe prace
Vol.165
Bombka z lizaków
Vol.166
Vol.167
Papierowe różyczki
Vol.168
CUDNE !!!! Ten Mikołaj mi się bardzo podoba. Pomysł - rewelacja!
A mam tyle doniczek w domu i stoją w piwnicy bezużyteczne. Tylko gdzie znaleźć na to wszystko czas?
Ale cudenka
Tylko robic
Gabrysiu, tak, z doniczek, to praca dla Ciebie.... namalowac Mikolaja to pestka.... oczywiscie dla Ciebie
5 min roboty i po sprawie
Gorzej ze mna :O :O :O :O :O
Tak mi się wydaje ,że do tego mikołaja z doniczek na czapke i płaszcz można wykorzystać jakiś ozdobny świąteczny papier pakowy a pomalować tylko twarz - tak dla ułatwienia
A jak wam się podoba bombka z cekinów i ozdobnych szpileczek ? Albo z lizaków ? Fajne pomysły ludzie mają !
Vol.157
Domowa hodowla awokado
A mnie się udało wyhodować takie awokado troszkę inaczej... ale wypuscilo listki - mam fotkę jak bylo malutkie. Niestety drzewko zmarniało gdy zostało pod opieką życzliwych podczas naszego wyjazdu nad morze i zostala mi tylko ta fotka
Jadziu trzeba założyć kolejną hodowle bo widać, że ręke do kwiatów masz
a z życzliwymi tak jest - albo za bardzo dogodzą z wodą albo zapomną podlać