3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

MASŁO ZIELONE


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 250 gramów masła
  • 100 gramów twarogu
  • 2-3 ząbki czosnku
  • 1/2 pęczka koperku
  • 1 pęczka Natki pietruszki
  • 1 płaskiej łyżeczki soli
5

Przygotowanie

  1. 1. Czosnek, koperek i pietruszkę wrzucić na wirujące noże, miksować czas 5s/obr. poz. 9

    2. Otworzyć naczynie miksujące, łopatką zgarnąć zmiksowaną masę ze ścianek.

    3. Dodać pozostałe składniki i miksować czas 30 s/obr.poz.3.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Dodatek natki pietruszki neutralizuje w znacznej części zapach czosnku. wzbogaca masło w witaminę C.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz