3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Masło czosnkowe


Wydrukuj:
4

Składniki

Dodatek do mięs i grzanek

  • 1/2 łyżeczki soli
  • 50 gramów natki pietruszki, posiekanej, opcjonalnie
  • 200 gramów Miękkiego masła
  • 2-5 ząbków czosnku, w zależności od upodobań
  • 6
    2min
    Czas całkowity 2min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
5

Przygotowanie

  1. Czosnek rozdrobnić 5s./turbo zgarnąć ze ścianek, założyć motylek włożyć pozostałe składniki 15s./obr 5 Masło wyjąć z naczynia, schłodzić.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Masełko doskonałe do pieczonych na grillu kromek chleba lub tradycyjnych tostów.

Z pietruszką robię jako dodatek do grillowanej wołowiny i kładę dobrze schłodzony kawałek na porcji mięsa na talerzu.


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz