3
  • thumbnail image 1
  • thumbnail image 2
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Marmolada jabłkowo - aroniowa z palonym masłem


Wydrukuj:
4

Składniki

4 słoik/słoiki/słoików

Marmolada jabłkowo - aroniowa z palonym masłem

  • 50 g masła
  • szczypty soli
  • 700 g jabłek obranych
  • 200 g brązowego cukru
  • 2 łyżek miodu
  • 250 g owoców aroni
  • 1/4 łyżeczki mielonego cynamonu
  • 1/2 opakowania dżemix 3:1

  • 6
    30min
    Czas całkowity 30min
    Pieczenie / Gotowanie
  • 7
    Łatwy
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
5

Przygotowanie

  1. Masło rozpuścić temp 37 obr2 czas 5min. Dorzucić pozostałe składniki, zmiksować obr10 czas 1min. Gotować temp 100 obr2 czas 20min. Po tym czasie jeszcze raz wszystko zmiksować uważając żeby się nie poparzyć obr10 czas 1min. Przełożyć do słoików, obrócić do góry dnem.
10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz