Tu jesteś:
4
Składniki
2 litr/litra/litry/litrów
- 600 gmiąższu z dyni
- 100 g marchewki
- 1 średnia cebula
- 150 g ziemniaków
- 2 kostkirosołowe warzywne
- 1 serek topiony, śmietankowy
- 40 g mąki ryżowej
- ząbek czosnku
- gałązka natki pietruszki
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Wszystkie składniki miksować 15sek/obr.6
Dolać wody do 1,5 litra
Ustawić temperaturę 90*C
Gotować 16-17 minut/obr.3
Zupę doprawić maggi i ostrą papryką
Smacznego
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzWłaśnie zrobiłam zupe i
Właśnie zrobiłam zupe i wyszła ohydna...
zabieram się dziś za tą