3
  • thumbnail image 1
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

PASTA Z AVOCADO


Wydrukuj:
4

Składniki

250 g

SKŁADNIKI

  • sól
  • pieprz
  • 1 jajko ugotowane na twardo
  • 2 łyżki posiekanego szczypiorku
  • 30 g cebuli
  • 1 Dojrzałe avocado
  • 1 łyżeczka suszonego tymianek
5

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki, prócz szczypiorku, wrzucić do Closed lid. Zmielić 5s obr 5. Zgarność składniki na dno Closed lid i powtórzyć czynność, aż do otrzymania konsystencji pasty. 

    Na koniec dodać szczypiorek, ewentualnie doprawić do smaku i wymieszać 3s obr 3.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

Pastę najlepiej podawać z pomidorem, gdyż avacado w połączeniu właśnie z nim ma właściwości antyrakowe.

Pastę można przechowywać w lodówce. Aby nie ściemniała należy włożyć do środka pojemnika pestkę avocado. 


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz