Tu jesteś:
4
Składniki
- 6 jajek
- 460 g mąki bezglutenowej - Extra uniwersalny koncentrat mąki bezglutenowej firmy Bezgluten
- 360 g cukru
- 4 łyżki kakao naturalnego
- 200 g wody
- 300 g oleju
- 4 łyżeczki proszku do pieczenia firmy Bezgluten
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- - do naczynia miksującego wlać olej, dodać cukier i ucierać – 30 s, obr. 9
- - dodać jajka, wodę i ucierać przy pomocy motylka – 2 min, obr. 4
- - zdjąć motylek, dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao, wymieszać – 2 min, obr. 6
- - piec w piekarniku – 180 st.C, 50-60 min.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Motylek
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzSuper,ze jest coś
Super,ze jest coś bezglutenowego.jestes na diecie bg?