3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Murzynek bezglutenowy


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 6 jajek
  • 460 g mąki bezglutenowej - Extra uniwersalny koncentrat mąki bezglutenowej firmy Bezgluten
  • 360 g cukru
  • 4 łyżki kakao naturalnego
  • 200 g wody
  • 300 g oleju
  • 4 łyżeczki proszku do pieczenia firmy Bezgluten
  • 6
  • 7
    Czas całkowity
  • 8
    Appliance TM 31 image
    Przepis jest tworzony dla
    TM 31
  • 9
5

Przygotowanie

    • - do naczynia miksującego wlać olej, dodać cukier i ucierać – 30 s, obr. 9
    • - dodać jajka, wodę i ucierać przy pomocy motylka – 2 min, obr. 4
    • - zdjąć motylek, dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i kakao, wymieszać – 2 min, obr. 6
    • - piec w piekarniku – 180 st.C, 50-60 min.

     

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz