Tu jesteś:
4
Składniki
20 porcja/porcje/porcji
Maślane bułeczki
- 100 g cukru
- 1 opakowania Cukru z prawdziwą wanikią
- 50 g Świeżych drożdzy
- 250 g mleka
- 2 żółtka
- 80 g masła
- 500 g mąki pszennej
-
6
15min
Czas całkowityPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
- Cukier, Cukier waniliowy mleko i drożdże wrzucić do misy 3m/45C/obr 3
Dodać resztę składników 2min/obr 4
Piec aż będą brązowe w temperaturze 160 stopni
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzPyszne bueczki na ciepo z mleczkiem
Pyszne bułeczki na ciepło z mleczkiem.