Tu jesteś:
4
Składniki
25 kawałek/kawałki/kawałków
- 170 gramów mąki
- 1 łyżeczki kwiatkòw lawendy, suszonych
- 125 gramów miekkiego masla lub margaryny
- 50 gramów cukru
- aromat waniliowy
- szczypta soli
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzUwielbiam lawendę, choć do tej pory...
Uwielbiam lawendę, choć do tej pory głównie ją piłam i wąchałam Teraz cieszę się, że mogę jeszcze schrupać
Dzięki wielkie
Po prostu obłędny
Po prostu obłędny smak!
Polączenie masła z lawendą jest perfekcjonalne!
Ja użyłam suszonych kwiatów lawendy (w przepisie nie jest sprecyzowane) i zmiażdżyłam je w moździerzu przed dodaniem.
Polecam gorąco ten przepis dla każdego, kto uważa ze lawenda służy jedynie do odstraszania moli w szafie.