 
                                            
                                     
                                    Czas przygotowania
                                16min
                                                                    
                                                            Czas całkowity
                                16min
                                                                    
                                                                                                    
                                                            porcja/porcje/porcji
                                
                                     1000 
                                     g 
                                
                            Poziom
                                Łatwy
                            Składniki
JABŁKA PRAŻONE
1 kg jabłek antonówek
1/2 łyżeczki cynamonu
cukier - czubata łyżka
Akcesoria, których potrzebujesz
- 
                        
                         Kopystka Kopystka
- 
                        
                         Naczynie miksujące kompletne premium Naczynie miksujące kompletne premium
Podziel się przepisem
Dzisiaj to przygotujęPrzygotowanie
- Jabłka obrać , pokroić na ćwiartki  i wyciąć twarde gniazda z pestkami. Te ćwiartki przekroić na połowę. Wszystkie składniki do naczynia miksującego , czas 6s/obr. 5. Dalej proces podduszenia czas 10 min./Varoma/obr. 2.
Model urządzenia Thermomix®
- 
                     Przepis jest tworzony dla Przepis jest tworzony dlaTM 31
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY
Znajdź podobne: 
                        
                         
                                                                                                                     
                                     
                     
                     
                                     
                         
                         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        
Komentarze