Tu jesteś:
4
Składniki
- 250 gramów wody
- szczypta soli
- 100 gramów miekkiego masla w kawalkach
- 150 gramów mąki tortowej
- 4 jajka kurze
-
6
-
7Czas całkowity
-
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 31
-
-
9
5
Przygotowanie
Do naczynia wlac wode, sòl, maslo: 10min / 100° / obr 2. Dodac make: 30sek / obr 4.Zostawic w zamknietym , goracym naczyniu na 10min. W ciagu tych 10min, mieszac ciasto przynajmniej 5 razy: obr 4. Zostawic do ostudzenia w naczyniu. Wlaczyc na obr 4, dodawac kolejno jajka- pracowac przez 30-40sek / obr 5. Uzywac.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzA w jakiej temperaturze i jak
A w jakiej temperaturze i jak długo trzeba piec ptysie z tego ciasta?