Tu jesteś:
4
Składniki
- 200 g Migdałów, ze skórką
- 500 g wody
5
Przygotowanie
Do naczynia miksującego wlać wodę i podgrzać 8min/100 st/obr. 1
Dodać migdały i obgotować je 2min/100st/"Obroty wsteczne" /"Mieszanie"
Odcedzić migdały a następnie naciskać kciukiem i palcem wskazującym na spiczastą część migdała (spowoduje to, że migdał sam wyskoczy ze skórki). Wyłuskane migdały pozostawić do wysuszenia.
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Koszyczek
kup teraz -
Kopystka
kup teraz -
Naczynie miksujące kompletne premium
kup teraz
11
Porady
W ten sam sposób możemy obierać pistacje.
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
Odpowiedz