3 Ten przepis nie posiada zdjęcia
Wyślij do wydruku
[X]

Wyślij do wydruku

Obieranie migdałów


Wydrukuj:
4

Składniki

  • 200 g Migdałów, ze skórką
  • 500 g wody
5

Przygotowanie

  1. Do naczynia miksującego wlać wodę i podgrzać 8min/100 st/obr. 1

  2. Dodać migdały i obgotować je 2min/100st/Counter-clockwise operation/Gentle stir setting

  3. Odcedzić migdały a następnie naciskać kciukiem i palcem wskazującym na spiczastą część migdała (spowoduje to, że migdał sam wyskoczy ze skórki). Wyłuskane migdały pozostawić do wysuszenia.

10

Akcesoria, których potrzebujesz

11

Porady

W ten sam sposób możemy obierać pistacje.

 


Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.

INNI UŻYTKOWNICY POLUBILI PODOBNE PRZEPISY…


Komentarze

Odpowiedz
  • Nie ma żadnych komentarzy