Tu jesteś:
4
Składniki
4 osoba/osoby
Racuchy dyniowo-jabłkowe
- 1 mała czerwona dynia
- 2 jabłka
- 250 gramy mąki
- 1 łyżeczki proszku do pieczenia
- 3 łyżki miodu
- 2 jajka M
- cynamon
-
6
3h 0min
Czas całkowity 2h 0minPieczenie / Gotowanie -
7
Łatwy
Czas całkowity -
8
-
Przepis jest tworzony dla
TM 5
Uwaga! Naczynie miksujące TM5 ma większą pojemność niż TM31 (pojemność 2,2 litra zamiast 2 litrów naczynia TM31). Ze względów bezpieczeństwa nie można korzystać z przepisów na Thermomix TM5 do gotowania w modelu TM31 bez dostosowania ilości składników. Ryzyko oparzenia pryskającymi gorącymi płynami: Nie przekraczać maksymalnej ilości i przestrzegać oznaczeń poziomu w naczyniu miksującym!
-
5
Przygotowanie
Przygotowanie dyni i jabłek
Ciasto
10
Akcesoria, których potrzebujesz
-
Kopystka
kup teraz
11
Ten przepis został stworzony przez użytkownika Przepisowni i nie jest przetestowany przez Vorwerk Polska, tym samym Vorwerk nie może odpowiadać za efekt końcowy przepisu. W razie niejasności prosimy korzystać ze wskazówek zawartych w instrukcji obsługi i książce podstawowej.
Komentarze
OdpowiedzGrace07: niestety nie próbowałam mrozić.
Grace07: niestety nie próbowałam mrozić.
Bardzo ciekawy przepis. Rozumiem, że dynię i...
Bardzo ciekawy przepis. Rozumiem, że dynię i jabłka można upiec wcześniej. Mam tylko pytanie czy można ją zamrozić i przechowywać nieco dłużej, a jeśli tak to jak długo?