Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

No fakt Alu na drógą nóżke koniecznie trzeba ! Elu trzymaj się !

Też oglądałam , marne szanse mieli - coś im ostanio nie idzie   

Wiecie jak Nas jutro będą głowy bolały !  Szukajcie coś na kaca !

Mnie kac nie straszny tmrc_emoticons.bigsmile   Ja mam Vitaminę C 1000 - albo musującą tmrc_emoticons.bigsmile

Moniczko, dzięki kochana!  tmrc_emoticons.bigsmile  Ja już saczę ten zielony  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.love  i bardzo mi smakuje  tmrc_emoticons.smile  A kaca nigdy w życiu nie mialam, więc nie wiem co się wtedy łyka  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.wink  

Choroba, napisalam posta i gdzieś znikł.  tmrc_emoticons.aw

Dziewczyny, po takich miszungach to jutro głowa będzie ciężka. Nic  to, pewnie jakaś krwawa  mary sie tu znajdzie? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink

No to sie poupijaly dziewczyny tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol  Ot bedzie wesolo tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party

Kurcze brakuje mi czasu normalnie tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Jutro i pojutrze tez ani odetchnac, potem wieczorem na balety, a w niedziele na grilla do znajomych.... Praca, zakupy, sprzatanie, pies, niby jak zwykle, a brakuje czasu :O :O :O

Elu, jak tam noga, goi sie ? tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Mam nadzieje, ze tak tmrc_emoticons.bigsmile

Magi sie urlopuje i zadowolona tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Baw sie kobietko na calego, odpoczywaj tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Z TM, to Gabrysia ma racje tmrc_emoticons.smile  Najlepsze wyjscie, wszystko w jednym, jedna rata jako prezent tmrc_emoticons.smile  Zgadzam sie tmrc_emoticons.smile

Marzenko kolorowych snów Ci życzę i Wam Kochane również !

Dzięki Moniczko za tę piękna "dobranockę". Wam również takich snów życzę.

Veroniczko, zwolnij!!!!  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Moniko, dzięki za te krajobrazy...  tmrc_emoticons.bigsmile  Już się rozmarzyłam i oczami wyobraźni widzę się na tej dzikiej plaży z kolejnym drinkiem  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.love  Ale mi dobrze  tmrc_emoticons.lol  

A tak na serio, to idę spać  tmrc_emoticons.smile  Jutro rano idę na targ po ogórki do sloików i może uda mi się kupić sadzonkę stewi  tmrc_emoticons.smile Będę śnilo o tropikach  tmrc_emoticons.party   tmrc_emoticons.lol  

Dobrej nocy wszystkim!  tmrc_emoticons.love  Kolorowych snów!  tmrc_emoticons.love  

Kolorowych dziewczynki tmrc_emoticons.bigsmile   Do jutra tmrc_emoticons.love

Verciu, jak to dobrze kochana, że do nas zajrzałaś  tmrc_emoticons.smile  Brakuje tu Ciebie, tak na codzień...  tmrc_emoticons.puzzled  Zwolnij trochę Kochana... Ostatnio dużo myślałam o wykorzystywaniu czasu, i o tym że go ciagle za malo...

I doszlam do wniosku, że każdy ma go tyle samo i tylko od nas zależy jak go zagospodarujemy... Ja zaczęłam od tego, że dzielę czekajace mnie zadania na rzeczy ważne i sprawy pilne. I pierwszeństwo daję tym pierwszym!  tmrc_emoticons.smile   tmrc_emoticons.love  

Musze cos z tym fantem zrobic tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.wink  Jakos zawsze organizowalam wszystko tak, by znalezc chwilke i dla siebie, a teraz nijak.... :O :O :O  Minie i ten goracy okres, prawda, tyle, ze nie mam czasu nawet sie wyspac tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Wszyscy cos ciagle ode mnie chca, a ja jestem jedna tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy tmrc_emoticons.crazy  Chyba zwieje gdzies albo porozstawiam wszystkich po katach, to i czas sie znajdzie tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  

Kolorowych snòw dziewczynki tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile   I mnie brakuje Was, i Przepisowni tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Od poniedzialku , przyrzekam, zmienie " tabelke obowiazkòw" i znajde czas  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Miłego dnia tmrc_emoticons.smile

(zdjęć nadal nie mogę wstawiać tmrc_emoticons.sad )

Dzień dobry wszystkim  tmrc_emoticons.smile  U nas dziś pochmurno i deszczowo  tmrc_emoticons.puzzled  rano była taka ulewa, że nie poszlam na targ z samego rana -tak jak lubię...  tmrc_emoticons.smile  Ale nie ma tego złego  tmrc_emoticons.wink  Pospalam aż do 9:00!!!  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.smile  Chyba było mi to potrzebne, bo od rana mam tyle energii  tmrc_emoticons.love  Zakupy już zrobione, ogóreczki na korniszonki już kupione -10kg, wiśnie, maliny... i cała reszta też. Mialam jeszcze chęć na truskawki, ale były po 8zł/kg więc odpuścilam  tmrc_emoticons.smile  

Moniko, Ty niedawno pisalaś, że owoce u Ciebie bardzo drogie, więc zapraszam do nas na zakupy  tmrc_emoticons.bigsmile  Bo widzę, że u nas wszystko tanieje: Maliny -4zł pojemnik;  Wiśnie 4-5zł/kg; czereśnie 4-7zł/kg; porzeczka 4-6zł/kg; agrest 4zl/kg.... Tylko bób jakiś drogi 8zł!!! A śliczne malutkie ogóreczki kupilam po 2 zl/kg! Zaraz idę je wkładać do sloików  tmrc_emoticons.smile  Pogodnego dnia wszystkim  tmrc_emoticons.bigsmile  U nas się troszkę przejaśnia  tmrc_emoticons.love  

tmrc_emoticons.love  Witajcie Kochane !  

U mnie też deszczyk cały czas pada , ale na targ pojechałam już 0 7.00, bo mamy zadaszony i można spokojnie robić zakupy.

Elu to jest fakt u Mnie drogo,dzisiaj truskawki były po 8,50-9,50 , agrest i czerwona porzeczka po 7,00 ,maliny od 6-8,00, morele po 10,00, wiśnie 8-10., ale kupiłam co nie co i też zabieram się do pracy  Chce dzisiaj zrobić soki z wiśni,porzeczki i malin no i może z resztek dżemiki

Pozdrawiam Was gorąco !!!

Veroniko ja już kiedyś pisałam , ale nie wiem czy miałaś czas czytać,że Cie tu brakuje !!! Chyba musimy Cie ustawić do pionu !

Buziaki

Mam nadzieje , że nikogo nie boli główka po wczorajszej imprezce?  ale jakby co...soczek pomidorowy w gotowości

Melduje sie tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink  Jestem tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love Pare minut wyskrobalam, potem biore sie znowu do roboty, potem pod prysznic i na 20- sta na balety tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  Wstalam wczesnie, odwalilam kawal roboty, ze juz jestem padnieta w zasadzie tmrc_emoticons.smile  U nas upal od kilku dni, ze nie mozna wytrzymac.... Chodze z jezorem na wierzchu, jak mòj Red tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  2-3 razy prysznic, zmiana ciuchòw.... Na szczescie pranie schnie w 2 godzinki tmrc_emoticons.smile  Moja Kari od rana w pracy, Sandro przyszedl na obiad i znowu powedrowal, ja dzis nie pracuje, tylko w domu tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  Papuga spi, Red tez, tak sie polozyl, by wietrzyly mu sie kulki tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  A ja zrobilam sobie chwilowa przerwe tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile Jutro uprzatne troche u mojego tescia, bo sam nic nie zrobi, a brudzic, brudzi, potem biore sie za pieczenie czegos na grilla , bo z pustymi rekoma , to ja isc nie umiem do ludzi tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.wink  No i wieczòr zajety, a potem spac , i znowu poniedzialek ... i zaczynamy od nowa :O :O :O

Milej pracowitej soboty dziewczynki i super odpoczynku w niedziele tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Ja też dzisiaj trochę pospałam, jak Ela, do 9. Na ryneczek też pojechałam, ale już były końcówki owoców. Truskawki po 8,50 bardzo smaczne, słodkie co rzadko sie zdarza. Czereśni kupiłam już garstkę, wiśnie , maliny mamy w sadzie u swatów, ale nieco później. Ogórki kupiłam do zakiszenia na mało-solne. Dziś tylko jeszcze posprzatam, upieke chlebek i odpoczywam.  tmrc_emoticons.bigsmile

Witajcie Kochane tmrc_emoticons.smile tutaj dzisiaj od rana pada z przerwami, ale pada. Ale to nic. Postanowiliśmy sobie zrobic wycieczkę do zamków - w Czorsztynie i Niedzicy tmrc_emoticons.smile  i deszcz nam nie straszny tmrc_emoticons.lol  widoki piękne, zamki pełne uroku tmrc_emoticons.smile mieliśmy sobie pojechać do Bukowiny Tatrzańskiej na baseny, ale odpuszczamy ze względu na zatoki Juniora aby ich nie podrazniać i aby mu się nie zrobiło zapalenie, a te wody termalne mają domieszczę siarki, chloru i czegos tam jeszcze a to szkodzi zatokom. Za to wjedziemy sobie wyciągiem na górę i zjedziemy w dół tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile teraz po obiadku - bylismy na pizzy w restauracji którą rewolucjonizowała Magda Gessler tmrc_emoticons.smile pizza pyszna i dużo jej - mamy jeszcze obiadek na jutro tmrc_emoticons.lol odpoczynek w pokoju, relax po prostu lenistwo tmrc_emoticons.lol i kubek kawki z mlekiem tmrc_emoticons.lol jak sie już zrelaksujemy to wybierzemy sie jeszcze na spacerek tmrc_emoticons.lol

Marzenko tak bywaj częściej, tęskno bez Ciebie, ale dobrze Ci rozumiem ciagle coś się dzieje tmrc_emoticons.lol ja mam teraz luźniej bo wakacje i nie ma szkoły a na dodatek Junior jedzie 26 lipca na obóz sportowy i to na 27 dni więc nie będę go miała prawie cały miesiąc, ale w sumie to dla niego super, bedzie miał fajne wakacje a nie będzie siedział w domku i się nudził jak my bedziemy w pracy tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol a potem chcemy jeszcze na 3 dni skoczyć nad morze tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Elu - Imanuel - jak Twoja noga ??? nie boli Cię już i czy sie to paskudztwo wygoiło ???? i jak tam sobota z małym ??? co dobrego zrobiliscie tmrc_emoticons.lol

Elu - ja jak wrócę to sie biorę za wiśnie tmrc_emoticons.smile bedzie sok i dżemik i zamroże takie wydrylowane na sorbety tmrc_emoticons.smile lub na ciacho tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile

Miłego dzionka i całego wekendu tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Moniczko i jak tam prace kuchenne tmrc_emoticons.lol słoiczki zrobione ???? a dzemiki z owoców zrobiłaś ???? tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.smile  ja jak robie sok to potem z owoców robię dżemiki, dodaje tylko troszke owoców całych do tych przerobionych, wychodzą geste i pyszne tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Zgodnie z obietnicą kilka foteczek tmrc_emoticons.smile

Jaskinia lodowa w Słowacji tmrc_emoticons.smile

Skalniaki baranki

tmrc_emoticons.smile

I widoczki tmrc_emoticons.smile

I kolejny tmrc_emoticons.smile

Magi- piękne widoczki. Jak u Was pogoda?  tmrc_emoticons.love

Magi - super zdjęcia, cieszę się, że możecie odpocząć tmrc_emoticons.bigsmile

Ja niestety dzisiaj pracowałam, dopiero wróciłam do domu. Muszę coś porobić i spać, za to jutro idziemy z mężem na obiad - mamy rocznicę ślubu i obiad zamówiony w domu weselnym tmrc_emoticons.bigsmile

Marzenko parce nadal trwają - soki z malin i czerwonej porzeczki zrobione teraz idą wiśnie no i zostanie mi jeszcze marmoladka z moreli wg. przepisu Verci  a i zrobiłam dżemik z czerwonej porzeczki z jabłuszkiem wg. Ilonki  Tak więc dzisiaj kuchenne rewolucje w mojej kuchni  Zupke na jutro też już ugotowałam i sosik mam już podduszony

Trzymaj się cieplutko Marzenko i korzystaj z pięknych widoczków  Buziaczki

Marzenko piękne widoki, gdzie dokładnie znajduje się ta jaskinia lodowa na Słowacji ? We wtorek wybieramy się w góry , jeżeli będzie niedaleko to się tam wybierzemy , pozdrawiam tmrc_emoticons.love

Alu i znowu imprezka !!!  

Z okazji tak pięknego święta życzę Tobie i mężowi kolejnych pięknych dni spędzonych razem w miłości i szacunku

No i oczywiście udanego obiadku   

Moniczko dziękuję tmrc_emoticons.love

Uciekam Kochane spać, bo po wczorajszej imprezce jestem padnięta tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

Kolorowych i bawcie się dobrze tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love

Ilonko bylismy we dwoch - jedna to Dobszynska jaskinia lodowa  jest to osada tak wiec najlepiej zobaczycie sobie w necie druga to Demianowska jaskinia lodowa ktora lezy w okolicach Liptowskiego Mikulasza w Tatrach Niskich. Moj mezulek  mi podpowiada zebyscie sobie zobaczyli na stronie internetowej tam jest wszystko dokladnie pokazane i opisane. Jak macie nawigacje to po wpisaniu nazw slowackich traficie bez problemu. Polecam Ilonko bo wrazenia niezapomniane, trzeba sie tylko cieplo ubrac bo tam zimno i miec wiecej euro bo parkingi to 5 euro tmrc_emoticons.lol w razie pytan mozesz pisac na facebooku to zawsze odpowiem tmrc_emoticons.lol acha i jeszcze jak chcecie robic zdjecia to dodatkowe 10 euro tmrc_emoticons.lol podaje srtonke gdzie sa opisane jaskinie www.ssj.sk 

Alu z okazji rocznicy slubu zycze wszystkiego co najlepsze, duzo milosci i radosci i baw sie dobrze tmrc_emoticons.lol

Moniczko oj szalejesz kochana tmrc_emoticons.lol ale jak sie mowi zima dluga tmrc_emoticons.lol mnie tez to czeka po powrocie tmrc_emoticons.lol ale lubie moje sloiczki tmrc_emoticons.lol uciekam juz lulku kolorowych snow tmrc_emoticons.love

Miłej Nocki !!! Kolorowych snów !!!

tmrc_emoticons.lolAlu i  ja się dołączam do życzeńWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NAJZDROWSZEGO,NAJWESELSZEGO szczerze Wam życzę tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol tmrc_emoticons.lol

tmrc_emoticons.smileUff czas na chwalenie się mam syna magistra obronił się na 5 tmrc_emoticons.bigsmile .Było stresu co nie miara :O bo miał przesuniętą godzinę obrony.Bez względu na zdanie Karolinki w kwestii ważności szkół JA JESTEM DUMNA JAK PAW Z MOJEGO SYNA MAGISTRAalboW nagrodę upiekłam mu ciasto z truskawkami według Verci

dziewczynki, jeden dzien nieobecnosci a tu tyle do nadrobieniatmrc_emoticons.smile hehe

Alu z okazji rocznicy ślubu, serdeczne życzenia, duzo miłości i zgody w małżeństwie oraz wzajemnego szacunku oraz zrozumienia na kolejne lata waszego wspólnego zycia tmrc_emoticons.smile

Moniczko podziwiam Cię z tymi przetworamitmrc_emoticons.smile mi juz chęci odeszły tmrc_emoticons.aw

Marzenko widoki pięknetmrc_emoticons.smile ja tam bede w sierpniu i już dzieki Tobie mam przedsmak urlopu tmrc_emoticons.lol

Haniu gratuluje wspaniałego synatmrc_emoticons.smile gratulacje też dla niegotmrc_emoticons.smile w końcu możecie odetchnąć tmrc_emoticons.smile

a u mnie caaała sobota z Rysiemtmrc_emoticons.smile ale on jest kochany tmrc_emoticons.smile ma juz 7 lat, a tak sie lubi przytulac, że byłam zaskoczonatmrc_emoticons.smile jak mnie dopadli razem ze swoją 3 letnia siostra, to sie ruszyc nie mogłamtmrc_emoticons.smile kocham te małe łobuziaki-przytulakitmrc_emoticons.smile

a wieczorkiem z kolezankami w barze - oblewanie mgr. koleżankitmrc_emoticons.smile w domku byłam koło 24:00 i spać tmrc_emoticons.smile miłej niedzielitmrc_emoticons.smile ja zaraz do kościółka, a później do rodziców na obiad i do moich kochanych łobuziakówtmrc_emoticons.smile

Kochane noga już dużo lepiejtmrc_emoticons.smile mniej boli, ranka sie goi, ale ciagle lekko opuchnietatmrc_emoticons.aw

tmrc_emoticons.lol Moniczko podziwiam Cię z tymi przetworamitmrc_emoticons.smile mi juz chęci odeszły

Elu nie tak może za dużo na raz?Ja robię powolutku i mam bez zmęczenia dżemy i soki na zimę.W imieniu swoim i syna bardzo dziękuję. tmrc_emoticons.bigsmile

Alu,  dołaczam do pieknych życzeń  choć nie potrafię wklejać takicj śliczności jak Monika. Dużo, dużo miłości, wzajemnego zrozumienia i radości ze wszystkich momentów wspólnego Waszego życia. tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Haniu, gratuluję wspaniałego Syna!!!!

Wszystkim zaś życzę cudownej niedzieli i dużo słoneczka. tmrc_emoticons.party

Magi, kochanie, urlop na calego, widoki sliczne, Wy zadowoleni tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love  Piekne miejsca, warte obejrzenia tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile  Bawcie sie dobrze, leniuchujcie ile sie da, bo potem znowu do pracy i calego zamieszania tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Monis, ale sie wzielas ostro do roboty :O :O :O :O  Ale zrobisz teraz, to bedziesz miala spokòj potem tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Haniu, moje szczere gratulacje dla syna i rodzicòw, oczywiscie tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.party tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love   Badzcie z niego dumni tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Alu, zycze Wam duzo milosci i samych szczesliwych chwil tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love

Witajcie Kochane !

Haniu najszczersze gratulacje dla syna

No i oczywiście dla Ciebie i męża

Tak ,Dziewczyny wpadłam w trans robienia przetworów , niektóre owoce są króciutko i trzeba korzystać póki czas

Elu nie znięchęcaj się do robienia słoiczków

Ciesze się ,że z nóżką już lepiej

Pozdrowionka dla Wszystkich