Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Dzielę się z Wami moimi myślami :Kto rano wstaje ten więcej wypija kawy .Miłego dnia U mnie dziś -1 Powolutku zbliża się zima

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane Słoneczka i Gwiazdeczki tmrc_emoticons.love

Haniu dziękuję za pyszne śniadanka tmrc_emoticons.love Kawka pyszna, dobrze jak Ktoś poda do łóżka tmrc_emoticons.love

a oto ja dzisiaj tmrc_emoticons.wink Pozdrawiam  tmrc_emoticons.love

Hej Kochane

do poniedziałku.

Witajcie Kochane w ten mroźny poranek. Tak, właśnie dziś się wyspałam, obudziłam się o 9. tmrc_emoticons.bigsmile , ale poszłam spac po 24.  Oglądam te Wasze obrazki i ciesze oczy. Urocze i piekne wierszyki. tmrc_emoticons.love Cały miesiąc zmagałam sie z różnymi zdrowotnymi przypadłościami , swoimi i bliskich: lekarze, szpital (teściowa), mnóstwo pracy i tak na okrągło. tmrc_emoticons.crazy Teraz "wzięła" mnie znów wena i maluję. tmrc_emoticons.bigsmile Oczywiście na przepisownię zaglądam i coś tam od czasu do czasu odpowiem pytającym. 

Witajcie tmrc_emoticons.smile

Zima w tym roku tak jakoś małymi kroczkami, trochę mrozi, trochę wieje, ciągle czekam na pierwszy śnieg.

Ciasto na pierniki już stoi i dojrzewa tmrc_emoticons.smile

Cudownie, ze jesteście, zwłaszcza Hania i Grażynka praktycznie codziennie powitają nas miłym słowem tmrc_emoticons.love

Kupiłam w Lidlu cudne dekoracje do pierniczków, ale przydadzą się też do babeczek i tortów, spróbuję wkleić przepis na świąteczne cupcake'i, jak w końcu zrobię im zdjęcie, bo schodzą "na pniu" tmrc_emoticons.wink.

Odnalazłam też na naszym targu szare renety i robię co weekend szarlotki, chyba nigdy mi się nie znudzi to ciasto tmrc_emoticons.smile.

Elu, widzę że u Ciebie przygotowania świąteczne to niezła logistyka, u nas trochę skromniej, bo rodzina dużo mniejsza.

Ściskam Was już prawie grudniowo tmrc_emoticons.smile i w tym roku jakoś tak czuję bardziej nadchodzące Boże Narodzenie, może dzięki temu że jestem w domu i żyję wolniej.

tmrc_emoticons.love

Witam w poniedziałek powiedzeniem Kto rano wstaje ten ma dłuższy dzień

Gabi dobrze że masz czas na swoje pasje

Niusiu powiedz jak nasza Joasia ?

Pora na dobranoc

Witam szybko spałam to już u mnie wtorek hihihi bo kto rano wstaje tego dłużej bolą nogi!

Właśnie usiadłam i znowu ciemno Dobranoc

Witam dziewczyny tmrc_emoticons.smile

Kurcze gdzie jest wątek o uszczelce do TM31 co podlega wymianie , nie moge poszukac tmrc_emoticons.aw Bo coś  gdzieś czytałam tmrc_emoticons.puzzled

Witam serdecznie człowiek nie robot jak się wyśpi to wstanie

Idii wrote:

Witam dziewczyny tmrc_emoticons.smile

Kurcze gdzie jest wątek o uszczelce do TM31 co podlega wymianie , nie moge poszukac tmrc_emoticons.aw Bo coś  gdzieś czytałam

Wpisz w wyszukiwarkę tę naszą haslo uszczelka tm i znajdziesz .Mam nadzieję ,że pomoglam tmrc_emoticons.wink

Ja dostałam pismo z firmy i czekam na nowa uszczelkę .Pozdrawiam tmrc_emoticons.smile

Ja dostałam pismo z firmy i czekam na nowa uszczelkę .Pozdrawiam tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Haniu, nogi bolą, oj bolą, czas do łóżka  tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love

Dobranoc Kochane tmrc_emoticons.love

Ja tez Wam mówię już czas

Nie ma , chyba nie tu czytałam tmrc_emoticons.tongue

Tez dostałam list z firmy tmrc_emoticons.smile

Szkoda ze chodzicie spać z kurami tmrc_emoticons.aw

Tylko te obrazeczki wpadam poogladać tmrc_emoticons.flat

Hej słoneczka pora wstawać tyle jeszcze przed nami

Kasiu niektóre z nas bardzo wcześnie wstają i bardzo wcześnie zamykają komputer co nie zanaczy ,że później już nikogo nie ma .Nie na darmo dzielimy się na skowronki -to ja ,na sowy -to wszyscy ,którzy idą spać po północy i netoperki -każdy kto lubi się czepiać tmrc_emoticons.wink

Dziś Barbórka Wszystkim związanym z górnictwem szczere życzenia

Najpiękniesze życzenia dla Wszystkich Pań

Pora na buziak na dobranoc

Kasia, ale się uśmiałam czytając tmrc_emoticons.lol Też zaglądam pooglądać a poczytać bardziej przepisy.

Dziewczyny jak u Was, Święta już widać? Ja powoli zaczynam brać się za pierniki i szukanie prezentów dla bliskich. Zdrówka Wam życzę ja znów ostatnio nie domagam, ale cóż wiek ma swoje prawa.

Hanna Gręda wrote:

Hej słoneczka pora wstawać tyle jeszcze przed nami

Kasiu niektóre z nas bardzo wcześnie wstają i bardzo wcześnie zamykają komputer co nie zanaczy ,że później już nikogo nie ma .Nie na darmo dzielimy się na skowronki -to ja ,na sowy -to wszyscy ,którzy idą spać po północy i netoperki -każdy kto lubi się czepiać tmrc_emoticons.wink

Haneczko tmrc_emoticons.love mnie nazywać nieroperkiem !!!!!  oj brzydko tmrc_emoticons.wink ja kochanie też wstaje wcześnie !! ale czas na kompa mam dopiero teraz (patrz godzina tmrc_emoticons.smile  )bo ciągle gotuje w Termisiu kochanym tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.cooking_9 dzis bagietki i zupa z soczewicy i rybka na varomie 

Witam wszystkie osoby ,które tu zajrzą

Jutro Mikołaja a my nie możemy się doczekać bo to albo dziś albo jutro odbieramy w końcu nasz nowy nabytekKasiu jeśli obraziłam o netoperka to sorry ale my kobiety to takie netoperki bo słabo widzimy tmrc_emoticons.wink a mocno się czepiamy tmrc_emoticons.bigsmile

Życzę Wam bogatego Mikołaja ,bo jutro zgodnie z moją tradycją nie siadam do kompa

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane Skowronki, Sowy i Nietoperki tmrc_emoticons.love

oraz Wszystkich Miłośników TM tmrc_emoticons.love

Zapraszam na poranną kawusie tmrc_emoticons.love

Miłego Dnia tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Haniu gratuluję pięknego prezentu tmrc_emoticons.love

Ja też się cieszę bo chociaż będzie troszkę ciężko ,ale ta nówka nam to zrównoważy Mój małżonek cieszy się jak małe dziecko  a ja się wcale nie dziwię tmrc_emoticons.bigsmile

Haniu,  gratuluję nowego prezentu! tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love

Moje Kochane słodkich snów I do zobaczenia w poniedziałek

Mikołaj już tuż tuż- mikołajkowe życzenia dla Was!!! Haniu grtaulacje prezentu - niech Wam służy - jakie tam ciężko - same przyjemności z takiego cuda! Tylko patrzeć żeby nikt zazdrosny nie pożałował. Nam szykuje się zakupowy weekend czas wyruszyć po podarki na święta. Za nietoperki  nie ma się co obrażać, przecież wiadomo, że wszystko z przymóżeniem oka tmrc_emoticons.wink

o nietoperka się nie obrażam , no co wy, ja się znam na żartach tmrc_emoticons.smile

Haniu gratuluje nowego autka , pilnuj go bo mi w maju z zamknietej posesji ukradli mówkę !!!.

Rozmontowali brame wjazdową w nocy tmrc_emoticons.aw a my spaliśmy sobie tmrc_emoticons.aw

DOBRANOC KOCHANE !

Dużo prezentów pod poduszką życzę !

DZIEŃ DOBRY SŁONECZKA !

tmrc_emoticons.love Mikołaj w drodze z prezentami tmrc_emoticons.love

DZIEŃ DOBRY ! WITAM WSZYSTKICH W NIEDZIELE !

Wspaniałego wieczorku ! Dobranoc !

Znikam na swoje filmy

Ja już jestem z Wami

Dzięki dziewczyny za rady i ja za nimi poszłam dlatego zgodnie z powiedzeniem Panu Bogu świeczkę a diabłu ogarek wczoraj byliśmy autem  na Jasnej Górze i wyświęciliśmy go tak więc OC,AC wynajęty garaż i opieka Boska to chyba nic więcej nie mogę zrobić .Jak daleko u Was święta dziewczyny bo to tylko dwa tygodnie .Jak ten czas leci

DZIEŃ DOBRY KOCHANE !

Haniu cieszę się bardzo, że Mikołaj dotarł na czas ! Zrobiliście już naprawdę wszystko żeby autko było jak najdłużej z Wami Cudownych podróży i taniego paliwa życzę !

Jeżeli chodzi o przygotowywania do Świąt ,to ja pomalutku sprzątam   i kupuje produkty, które będą mi potrzebne do ciast i potraw Wigilijnych. Ugotowałam już wielki gar bigosu, ale dziciakom i znajomym tak posmakował ,że zdążyłam zamrozić tylko jeden pojemniczek i chyba będę jeszcze musiała raz gotować

Witajcie tmrc_emoticons.smile

Coś Mikołaj się ociąga z przyniesieniem nam śniegu....dzisiaj od rana deszcz tmrc_emoticons.aw brrr

Haniu, gratuluję nowego nabytku, niech służy jak najdłużej i bez komplikacji tmrc_emoticons.smile

Joasia coraz śmielej chodzi, na razie przy meblach, ale widać że już jej się wielki świat zaczyna podobać tmrc_emoticons.smile

Wczoraj upiekłam pierwszą partię pierniczków, muszę niestety robić to na raty, bo mała nie daje mi zniknąć na dłużej tmrc_emoticons.wink a w krzesełku, żeby mi towarzyszyć dosyć szybko się nudzi tmrc_emoticons.smile.

Pomału też sprzątam tak jak Monika, ale chyba okien mi się nie uda umyć, bo jeszcze czeka mnie montaż szafy i z tym będzie dużo zamieszania.

Ściskam Was wszystkie cieplutko, ciekawe co tam u Weroniki, Eli (jednej i drugiej), Agatki, wszystkie zapracowane i pochłonięte przez przygotowania świąteczne.

tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.cooking_7

Kochane

Witajcie wieczorkiem

U mnie też przez cały dzień było brzydko...co jakiś czas padała mżawka

Aniu, Joasia potrzebuje teraz zainteresowania osób ją otaczających

i wcale się nie dziwię, że musisz robić wszystko na raty   -

podejrzewam,że jedyne chwile,

które możesz wykorzystać to te kiedy Joasia śpi

Miłego i ciepłego wieczorku ! Dobranoc !

Jestem z Wami

DZIEŃ DOBRY ! 

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane tmrc_emoticons.love

Dziękuję za pyszną kawusie, zapraszam na pyszne ciacho tmrc_emoticons.love

Miłego dnia tmrc_emoticons.love

Grażynko a cóż to za imprezka się naszykowała .Podaj mi przepis tmrc_emoticons.wink