Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Witajcie Gwiazdeczki

Ale miałam pracowite dni - no cóż, tak to jest, że tydzień lenistwa a później wszystko trzeba nadrobić. Od jutra do pracy.  Ale w grudniu powtórzę wypad, tym razem tydzień w Kołobrzegu.

Masz racje Alu - za przyjemności trzeba płacić,

ale nadrobisz wszystko szybciutko a to co użyłaś to Twoje

Dobranoc Kochane !!!

Dzień Dobry Słoneczka !  Zaczynamy nowy tydzień  

Wpadłam na chwilę się przywitać bo mam barrrrrrrrrrdzo ruchliwy *(pracowity i latający ) poniedziałek

Uff pora na dobranoc

Miłego wieczorku ! Dobranoc !

tmrc_emoticons.love Moniś daj znać jak sprawuje się sprzęt tmrc_emoticons.love

Skowronki już jestem 

Witam nową przyjazną duszę na pogaduchach

Moniś opisz pracę swojego nowego przyjaciela

Grażynko ciało się starzeje duch nigdy .Pamiętaj o tym zawsze i wszędzie

Dzień Dobry !   

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane Skowronki, Nietoperki i Sowy tmrc_emoticons.love

Haniu szczera prawda, duch wiecznie młody a ciało się starzeje tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Moniczko, podzieliłam się Twoją radością z Nowego zakupu z moją córką, dałam jej namiary i będą myśleć o zakupie Hobota tmrc_emoticons.wink (dlatego tak zapytuję o Twoją opinie  tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmiletmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Kochaniutkie umieściłam swoje dzisiejsze dwa nowe przepisy, można się częstować! tmrc_emoticons.cooking_6

No to pora do łóżeczka

Ewo dziękuję bardzo za zaproszenie na poczęstunek

Skorzystam z chęcią

Kochane jak tylko toszkę się odrobie

to napisze więcej jak się spisuje Hobot

Dzisiaj mam urwanie kapelusza, bo moja Angela ma jutro urodzinki

Przesyłam Buziaczki

Miłego Wieczorku ! Dobranoc !

Znikam do dalszych prac...

Dzień Dobry Kochane !

Moniczka dziś pierwsza ale to nie przeszkadza powiedzieć kolejne Wstajemy

Moniczko Sto lat ,sto lat sto.......dla Angeli Niech się Jej spełnią marzenia

Witajcie Kochane tmrc_emoticons.smile

Podczytuję Was czasami na telefonie, ale odpisywać na nim nie mogę, więc jak "dopadam" do kompa stacjonarnego to nie wiemgdzie najpierw swój komentarz wstawić  tmrc_emoticons.bigsmile   tmrc_emoticons.wink  Super, że dołączają nowe dziewczyny :0 

Przez ten kołowrotek ostatnio nie mam na nic czasu... Już mi brakuje bardzo porannej kawy z komputerem...

Monisiu, przede wszystkim baaardzo się cieszę, że jesteś Kochana, że dołączyłaś do Hani i teraz codziennie obie budzicie nas pyszną kawą  tmrc_emoticons.love  Przekaż proszę Angeli najlepsze życzenia.

Elu, cały czas jestem z Wami. Trzymam ręce złożone i proszę... i wierzę...

Agatko, ucałuj Rafałka od cioci Eli  tmrc_emoticons.love  Przeżywacie teraz cudowne chwile...

Haniu, Grażynko, Gabrysiu, Alu pozdrawiam Was gorąco i... kończę moje posiedzenie, bo czas zbierać się do pracy tmrc_emoticons.smile Uff, życie... może w listopadzie trochę zwolnię, zanim znów się rozpędzę przed Świętami...

tmrc_emoticons.love Moniczko przekaż najserdeczniejsze życzenia dla Angelii tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane w piękny słoneczny dzień tmrc_emoticons.love

Elu  życzę dużo zdrowia i wytrwania w tym Twoim ZABIEGANIU tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile Buziaczki tmrc_emoticons.love

Pora na dobranoc

Moniczko, z samego ranka złóż  Córci gorące życzenia od nas. Dużo , dużo buziaczków.  tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.party

Dzień Dobry Kochane ! Witam w czwartek !

Jak dobrze wpaść do WAS by powiedzieć WSTAJEMY

Kochane, Angela Dziękuje Bardzo za Piękne Życzenia !

Buziaki no noc

Cudownego wieczorku ! Dobranoc !

Dzień Dobry Słoneczka !  Wreszcie Piąteczek !

tmrc_emoticons.lol    Witam serdecznie  tmrc_emoticons.wink

Jak się cieszę, że mamy znów przepiękny piątek i zapowiedź pięknego weekendu. Mamy  zaproszenie na niedzielne pieczonki z ogniska.  Uwielbiam je.  tmrc_emoticons.party

Pora na Dobranoc,bo już księżyc świeci...

Dzień Dobry Słoneczka !

Witam dziewczyny , troche mnie nie było tmrc_emoticons.aw

Zupełnie nie wiedziałam gdzie sie wkleić z pytaniem wiec pytam tu tmrc_emoticons.smile

Ugotowałm dziś zupę-krem  z dyni tinymce_custom_buttons.locked"tinymce_custom_buttons.locked" (jak zrobię jeszcze raz to wstawie przepis ) i zostało mi pół puszki mleczka kokosowego . Czy macie jakiś pomysł jak je wykorzystać ??

Koktajle widziałm w przepisach ale może do czegoś innego tmrc_emoticons.smile

Miłej niedzieli tmrc_emoticons.smile

Słonka wstajemy ,wstajemy Wołam do Was po bezsennej nocy

Witaj Haniu  tmrc_emoticons.smile A co się stało, że nie mogłaś spać w nocy?

U nas póki co bardzo mglisto. Odwiozłam córki na pociąg i w tej mgle jakiś kierowca mnie nie zauważył i "zaliczyłam" małą stłuczkę... Do tego wszystkiego muszę dziś  dołożyć wizytę u blacharza... Och! Zła jestem!!!  tmrc_emoticons.crazy   tmrc_emoticons.crazy  

Witam w poniedziałkowy poranek tmrc_emoticons.smileEluniu nie denerwuj się to tylko blachy ,zostaną wyklepane i będzie po wszystkim. Haniu co się stało że nnoc była bezsenna ja też tak czasem mam niestety .Pozdrawiam i życzę udanego dnia mimo 13( ale to nie piątek więc będzie Ok) tmrc_emoticons.smile

Witam w poniedziałkowy poranek tmrc_emoticons.smileEluniu nie denerwuj się to tylko blachy ,zostaną wyklepane i będzie po wszystkim. Haniu co się stało że nnoc była bezsenna ja też tak czasem mam niestety .Pozdrawiam i życzę udanego dnia mimo 13( ale to nie piątek więc będzie Ok) tmrc_emoticons.smile

Ach dziewczyny starość mnie doganiaTo i sen ucieka

tmrc_emoticons.love Haniu Kochana, witaj w "Klubie"  tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

BUZIACZKI

Witajcie w poniedziałek tmrc_emoticons.smile Pokierujcie mnie gdzie mam wpisywać swoje posty ,by zostac zauważoną  tmrc_emoticons.sad i porozmawiać o gotowaniu tmrc_emoticons.cooking_7

tmrc_emoticons.smile

Kasiu to jest najlepsze miejsce na rozmowę, zwłaszcza o gotowaniu tmrc_emoticons.cooking_7

Kasiu, a już gdzieś wpisywałaś posty? Myślę, że jest wiele wątków o dietach, zdrowym odżywianiu, i... wiele innych ale tu też można rozmawiać o gotowaniu  tmrc_emoticons.smile Pytaj i co chcesz a my odpowiemy w miarę możliwości ( u mnie zwłaszcza czasowych...) Pozdrawiam, Ela

Jak dobrze wstać skoro świt........

Witam,

prosze o pomoc, chodzi o warsztaty kulinarne we Wrocławiu dnia 6 i 11 listopada. Nie moge znależc miejsca i godziny spotkania. Może na forum jest ktos z okolic i podpowie. Czy mając TM od roku moge brac udział w takich warsztatch??

dziękuje

pozdrawiam