Witajcie Gwiazdeczki
Ale miałam pracowite dni - no cóż, tak to jest, że tydzień lenistwa a później wszystko trzeba nadrobić. Od jutra do pracy. Ale w grudniu powtórzę wypad, tym razem tydzień w Kołobrzegu.
Witajcie Gwiazdeczki
Ale miałam pracowite dni - no cóż, tak to jest, że tydzień lenistwa a później wszystko trzeba nadrobić. Od jutra do pracy. Ale w grudniu powtórzę wypad, tym razem tydzień w Kołobrzegu.
Masz racje Alu - za przyjemności trzeba płacić,
ale nadrobisz wszystko szybciutko a to co użyłaś to Twoje
Dobranoc Kochane !!!
Dzień Dobry Słoneczka !
Zaczynamy nowy tydzień
Wpadłam na chwilę się przywitać bo mam barrrrrrrrrrdzo ruchliwy *(pracowity i latający ) poniedziałek
Uff pora na dobranoc
Miłego wieczorku !
Dobranoc !
Moniś daj znać jak sprawuje się sprzęt
Skowronki już jestem
Witam nową przyjazną duszę na pogaduchach
Moniś opisz pracę swojego nowego przyjaciela
Grażynko ciało się starzeje duch nigdy .Pamiętaj o tym zawsze i wszędzie
Dzień Dobry !
Witajcie Kochane Skowronki, Nietoperki i Sowy
Haniu szczera prawda, duch wiecznie młody a ciało się starzeje
Moniczko, podzieliłam się Twoją radością z Nowego zakupu z moją córką, dałam jej namiary i będą myśleć o zakupie Hobota
(dlatego tak zapytuję o Twoją opinie
)
Kochaniutkie umieściłam swoje dzisiejsze dwa nowe przepisy, można się częstować!
No to pora do łóżeczka
Ewo dziękuję bardzo za zaproszenie na poczęstunek
Skorzystam z chęcią
Kochane jak tylko toszkę się odrobie
to napisze więcej jak się spisuje Hobot
Dzisiaj mam urwanie kapelusza, bo moja Angela ma jutro urodzinki
Przesyłam Buziaczki
Miłego Wieczorku !
Dobranoc !
Znikam do dalszych prac...
Dzień Dobry Kochane !
Moniczka dziś pierwsza ale to nie przeszkadza powiedzieć
kolejne Wstajemy
Moniczko Sto lat ,sto lat sto.......dla Angeli
Niech się Jej spełnią marzenia
Witajcie Kochane
Podczytuję Was czasami na telefonie, ale odpisywać na nim nie mogę, więc jak "dopadam" do kompa stacjonarnego to nie wiemgdzie najpierw swój komentarz wstawić
Super, że dołączają nowe dziewczyny :0
Przez ten kołowrotek ostatnio nie mam na nic czasu... Już mi brakuje bardzo porannej kawy z komputerem...
Monisiu, przede wszystkim baaardzo się cieszę, że jesteś Kochana, że dołączyłaś do Hani i teraz codziennie obie budzicie nas pyszną kawą Przekaż proszę Angeli najlepsze życzenia.
Elu, cały czas jestem z Wami. Trzymam ręce złożone i proszę... i wierzę...
Agatko, ucałuj Rafałka od cioci Eli Przeżywacie teraz cudowne chwile...
Haniu, Grażynko, Gabrysiu, Alu pozdrawiam Was gorąco i... kończę moje posiedzenie, bo czas zbierać się do pracy Uff, życie... może w listopadzie trochę zwolnię, zanim znów się rozpędzę przed Świętami...
Moniczko przekaż najserdeczniejsze życzenia dla Angelii
Witajcie Kochane w piękny słoneczny dzień
Elu życzę dużo zdrowia i wytrwania w tym Twoim ZABIEGANIU
Buziaczki
Pora na dobranoc
Moniczko, z samego ranka złóż Córci gorące życzenia od nas. Dużo , dużo buziaczków.
Dzień Dobry Kochane !
Witam w czwartek !
Jak dobrze wpaść do WAS by powiedzieć WSTAJEMY
Kochane, Angela Dziękuje Bardzo za Piękne Życzenia !
Buziaki no noc
Cudownego wieczorku !
Dobranoc !
Dzień Dobry Słoneczka !
Wreszcie Piąteczek !
Witam serdecznie
Jak się cieszę, że mamy znów przepiękny piątek i zapowiedź pięknego weekendu. Mamy zaproszenie na niedzielne pieczonki z ogniska. Uwielbiam je.
Pora na Dobranoc,bo już księżyc świeci...
Dzień Dobry Słoneczka !
Witam dziewczyny , troche mnie nie było
Zupełnie nie wiedziałam gdzie sie wkleić z pytaniem wiec pytam tu
Ugotowałm dziś zupę-krem z dyni "tinymce_custom_buttons.locked" (jak zrobię jeszcze raz to wstawie przepis ) i zostało mi pół puszki mleczka kokosowego . Czy macie jakiś pomysł jak je wykorzystać ??
Koktajle widziałm w przepisach ale może do czegoś innego
Miłej niedzieli
Słonka wstajemy ,wstajemy
Wołam do Was po bezsennej nocy
Witaj Haniu A co się stało, że nie mogłaś spać w nocy?
U nas póki co bardzo mglisto. Odwiozłam córki na pociąg i w tej mgle jakiś kierowca mnie nie zauważył i "zaliczyłam" małą stłuczkę... Do tego wszystkiego muszę dziś dołożyć wizytę u blacharza... Och! Zła jestem!!!
Witam w poniedziałkowy poranek Eluniu nie denerwuj się to tylko blachy ,zostaną wyklepane i będzie po wszystkim. Haniu co się stało że nnoc była bezsenna ja też tak czasem mam niestety .Pozdrawiam i życzę udanego dnia mimo 13( ale to nie piątek więc będzie Ok)
Witam w poniedziałkowy poranek Eluniu nie denerwuj się to tylko blachy ,zostaną wyklepane i będzie po wszystkim. Haniu co się stało że nnoc była bezsenna ja też tak czasem mam niestety .Pozdrawiam i życzę udanego dnia mimo 13( ale to nie piątek więc będzie Ok)
Ach dziewczyny starość mnie doganiaTo i sen ucieka
Haniu Kochana, witaj w "Klubie"
BUZIACZKI
Witajcie w poniedziałek Pokierujcie mnie gdzie mam wpisywać swoje posty ,by zostac zauważoną
i porozmawiać o gotowaniu
Kasiu to jest najlepsze miejsce na rozmowę, zwłaszcza o gotowaniu
Kasiu, a już gdzieś wpisywałaś posty? Myślę, że jest wiele wątków o dietach, zdrowym odżywianiu, i... wiele innych ale tu też można rozmawiać o gotowaniu Pytaj i co chcesz a my odpowiemy w miarę możliwości ( u mnie zwłaszcza czasowych...) Pozdrawiam, Ela
Jak dobrze wstać skoro świt........
Witam,
prosze o pomoc, chodzi o warsztaty kulinarne we Wrocławiu dnia 6 i 11 listopada. Nie moge znależc miejsca i godziny spotkania. Może na forum jest ktos z okolic i podpowie. Czy mając TM od roku moge brac udział w takich warsztatch??
dziękuje
pozdrawiam