Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

MIŁEGO WIECZORKU !

Niestety Moniczko, nie wybieram się, mam za dużo pracy.

Ale za to w pierwszych dniach grudnia wybieram się na 4 dni do Kołobrzegu. tmrc_emoticons.love

DZIEŃ DOBRY KOCHANE !

WITAM W ŚWIĄTECZNY DZIONEK !

Dzień dobry Kochana. Właśnie piję. tmrc_emoticons.love

Ja przyłączę się do was z kubkiem rumianku tmrc_emoticons.smile

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane Słoneczka, kawusia poranna wypita, pychotka i w tak miłym Towarzystwie minął mi czas tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Zapraszam na kawkę i herbatkę po obiedzie  tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love

Agatko i Aniu ucałujcie Wasze rozkoszne Dzieciaczki tmrc_emoticons.love

DZIĘKUJĘ

Miłego dzionka Kochane Dziewczynki tmrc_emoticons.love

Ja dzisiaj pospałam do południa - kiedyś trzeba. tmrc_emoticons.smile

Ale teraz piję "z Wami" kawkę w myśl zasady, że lepiej późno niż .......

Wstałam i jestem z Wami

Kochane u mnie szary dzień już wstał a ja znowu mam zapalenie gardła ,dobrze ,że chociaż mówię

Ale tu stagnacja ale mnie to nie przeszkadza Dobranoc Kochane

tmrc_emoticons.love Haniu dobrze że jesteś tmrc_emoticons.love

Witajcie  tmrc_emoticons.smile  Dzień dobry wszystkim  tmrc_emoticons.smile  

Za oknem ciemno ale dziś musiałam wstać wcześniej, chociaż wczoraj wcześniej spać nie poszłam (właściwie to było dzisiaj)  tmrc_emoticons.bigsmile  

Haniu mnie też dopadła choroba gardła: zapalenie strun głosowych... Ani mówić, ani śpiewać...  tmrc_emoticons.puzzled  A ja przecież na okrągło mówię  tmrc_emoticons.smile  Już jest trochę lepiej.

Pozdrawiam Was Wszystkie. Dziś piątek a jutro  jadę na rekolekcje. Dobrego weekendu Wam życzę  tmrc_emoticons.love  

Witam piątkowo i listopadowo

Zostawiam życzenia miłych snów i udanego odpoczynku.

No to mamy poniedziałek

tmrc_emoticons.love Haniu,tylko pomarzyć o takiej sielance tmrc_emoticons.wink ale z Tobą kawkę wypiję z przyjemnością tmrc_emoticons.love

Chociaż jestem chora to piszę Wam dobranoc

Rano wstałam a tu ciemno , buro ,ponuro to ja Wam przesyłam słoneczne Wstajemy

No i pora do łóżeczka

Witam Was sowy ,skowronki i netoperki wbrew depresyjnej pogodzie uśmiechem i filiżanką kawy

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane Słoneczka, zapraszam na gorącą kawkę i herbatkę  tmrc_emoticons.love

Grażynko z miłą chęcią wypiję z Tobą kawkę tmrc_emoticons.wink

Przyszłam do Was

Kochane żeby nie było jestem Zawsze z Wami

tmrc_emoticons.love Witajcie Kochane i zapracowane Miłośniczki TM  tmrc_emoticons.love

Zapraszam na chwilę relaksu tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love   Haniu ja również jestem z Tobą  tmrc_emoticons.bigsmile Jak się czujesz Kochana ? Jak Twoje gardełko??          Buziaczki  tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love

Moje gardło to taki twór ,że robi co chce a tak na poważnie jestem po kuracji antybiotykiem i już jest trochę lepiej ale lekarz mi powiedział ,że kiedyś muszę się wychorować (tylko nie wie kiedy )te zapalenia łapią mnie coraz cześciej i już się śmieję ,że to wina samolotów ,które  latają nad moją głowąChodzę w szaliczku i jest ok.

Dobranoc Kochane netoperki

tmrc_emoticons.love Dobranoc Słoneczka tmrc_emoticons.love

Nie do wiary już Piątek

Kochane Miłej nocki

i do poniedziałku.

tmrc_emoticons.love Kochane miłego wypoczynku tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Witam bardzo serdecznie z pogodnego Szczecina tmrc_emoticons.love

Wypoczywajcie kochane! Zdrowie to podstawa!!! Więc czas się wygrzać tmrc_emoticons.smile

Kochane słoneczka już jestem

tmrc_emoticons.love Witam serdecznie z bardzo pochmurnego i deszczowego Szczecina tmrc_emoticons.love

Moje słonka

Witam z pochmurnej Łodzi

i cudownego dnia Wam życzę

Witajcie Kochane tmrc_emoticons.smile

Po czarnym weekendzie, w którym zostałam odcięta od świata (padł komputer, telefon, brak internetu...) a wczoraj brak prądu przez kilka godzin (od rana do 17)... masakra!!! Ale czasami taka przymusowa przerwa jest dana "po coś".  tmrc_emoticons.smile 

Oczywiście najpierw się wkurzyłam, ale w niedzielę po obiedzie miałam czas, żeby przy świecach(odpowiedni nastrój sobie robiłam, prąd jeszcze był) i dobrym grzanym winku posiedzieć z przepisami (papierowymi  tmrc_emoticons.wink ) i zaplanować przygotowania do Świąt.  tmrc_emoticons.love  Tak, tak ... Boże Narodzenie już za miesiąc  tmrc_emoticons.love  

A jak u Was przygotowania? Myślicie już o potrawach? Ciekawe czy Mixi zaproponuje jakiś konkurs Świateczny?

Pozdrawiam Was Wszystkie i zmykam do pracy.  tmrc_emoticons.smile  

Elu wiesz tak patrzę na żywot przepisowni to sobie tak myślę że jak Mixi ogłosi konkursik to znowu ożyje ,bo tak to marazm całkowity tmrc_emoticons.bigsmile

Kochane Dobrej Nocy

No tak śpiochy a ja już jestem ze śniadaniem

Życzę Wam miłej środy i bez pośpiechu przysiądź i wypij ze mną kawę lub herbatę o dowolnej porze

Haniu, dzięki za śniadanko  tmrc_emoticons.smile  Jaglanka gotuje się w Termosiu a ja piję kawę z Tobą  tmrc_emoticons.love  Pracowity czas przed każdą z nas... Niby miesiąc to dużo ale jak sobie rozpisałam wszystko, co trzeba zrobić, wszystkie spotkania i zaplanowane prezentacje, to... zostały mi dwa dni wolne w grudniu  tmrc_emoticons.lol  Wniosek taki: chorować już nie mogę! Żadna choroba nie mieści się w moim planie  tmrc_emoticons.smile  

Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim piszącym i tylko podczytującym  tmrc_emoticons.wink  dobrego, ciepłego w sercu dnia  tmrc_emoticons.love  

Za chwilę zjem śniadanko mistrza  tmrc_emoticons.bigsmile  potem na targ po ziarna, świeże warzywa i owoce i... do pracy  tmrc_emoticons.smile  Dziś mam dyżur do 17:00, na 19:00 prezentacja  tmrc_emoticons.smile  Do domu wrócę ok. 22:00   Uff  tmrc_emoticons.smile  

Kochane kolacji nie podam bo uważam że :śniadanie zjedz sam ,obiadem podziel sie z przyjacielem ,a kolację oddaj wrogowi  za to życzę Wam spokojnej nocy

Kto wcześnie wstaje ten jest wcześniej zmęczony.Witam Was śniadankiem do łóżka

Dobranoc Kochane