Witaj Moniczko. Dobrze, że jesteś wśród nas. Bardzo Cię tutaj brakowało. Wszystkie bardzo Ci współczułyśmy, ale cóż, życie toczy się dalej , a Ty masz dla kogo żyć.
Forum Takie pogaduszki...
Puk puk ta ja Wasza pobudkowa zmora
Moniś jak ja się cieszę widząc Ciebie wśród nas .Zaglądaj do nas częściej słonko .Jestem z Tobą
wiesz o tym dobrze.Za życzenia dziękuję .Dziewczyny zaczynam ostatni tydzień przed wyjazdem,ale Moniś wróciła to będzie miał Was kto budzić
DZIEŃ DOBRY MOJE SŁONECZKA !
Haniu bardzo, bardzo DZIĘKUJĘ CI za ogromne wsparcie
Mam nadzieję,że uda mi się zaglądać tak jak ja bym tego chciała - codziennie, ale pewnych rzeczy nie da się przewidzieć - raz jest lepiej a raz gorzej,
ale postaram się dzielnie stanąć na posterunku, bo bardzo mi Was brakowało !
Gabrysiu mnie też Was bardzo brakowało, staram się jak mogę żeby podnieść się i iść dalej, ale to nie jest takie łatwe
Niestety...
Przesyłam buziaczki
Oj Kochane, mam teraz co nadrabiać
- tyle nowości przez te cztery miesiące
Witam Wszystkie Nowe uczestniczki w gronie
"Takich Pogaduszek"
Agatko moje najszczersze choć spóźnione GRATULACJE z okazji narodzin synka ! Niech Rafałek chowa Wam się w zdrówku otoczony Waszą miłością
Witaj Kochana Moniczko
Pozdrawiam i mocno przytulam
Kochana zaglądaj do nas jak tylko będziesz mogła
Jesteśmy z Tobą BUZIACZKI
Witajcie w gorący poniedziałek
Moniczko - dobrze, że już jesteś
Kochane solenizantki przyjmijcie spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego naj, naj, naj
(Grażynko - tak, to z mojego ogródka).
Witaj Moniczko po długiej nieobecności, miło znów Cię widzicie
u nas zbiera sie powoli na burzę, troche kropi, lekko wieje i jest fajnie chłodno otowrzyłam wszystkie okna i robie przeciąg niech w domu też sie powietrze ruszy
ja tez Haniu ostatni tydzien przed urlopem i jak to mówią to jest najdłuższy tydzień w moim życiu
hehe
ale znajde sobie zaraz prace musze przed urlopem troszke dom posprzątać pościele poprać i ubrania na wyjazd
w weekend mamy gosci wiec nie bede miała za bardzo czasu na takie zajęcia
Dobranoc kochane dobranoc.......
Dziewczynki, i ja sie dolaczam do spòznionych zyczen
Moc buziakòw i spelnienia marzen !!!
Monis !!! W koncu jestes
Brakuje Cie tu bardzo
W moim serduchu jest zawsze miejsce dla Ciebie
Haniu, udanych wakacji !!!
U mnie po staremu.... Dochodze do siebie po paskudnej "przygodzie" z przepuklina zoladkowa, dalej walcze z reumatyzmami.... i z tesciem.... szkoda gadac.... Im wiecej robisz dla innych, tym gorzej... na to wychodzi... Jeszcze sie nie nauczylam, ale teraz starczy. Czas pomyslec o sobie
Dziewczynki, moc buziakòw i kolorowych snòw
Ja już na nogach a Wy?
Witam we wtorkowy poranek
Grażynko , Dziękuję Ci bardzo - też mocno przytulam
Bardzo się cieszę,że zabieg przebiegł pomyślnie
i mam nadzieję,że wypoczełaś na wszasach i naładowałaś akumlatory na kolejny rok
Dużo zdrówka Grażynko
Alu, dziękuję Ci za piękne kwiaty z Twojego ogródka
Super ,że wesele się udało
- mam nadzieję,że bawiłaś się do białego rana
Witaj Elu , cieszę się,że Wasze sprawy idą do przodu i znalazł się wreszcie lekarz który Tobie i Bartkowi dał nadzieję na nowe życie
Czekam z niecierpliwością na tą najwspanialszą wiadomość ...może po urlopie Nam ją obwieścisz ?
Udanego urlopu, dużo słoneczka i jak najwięcej szczytów do zdobycia !
Witajcie kochane
dziękuje Moniś jak tylko jakieś nowości u nas nastana, to nie omieszkam was poinformowac
chwilowo bez zmian ...
wczoaj u nas postraszyło burza, ale niestety poszło bokiem i znów duchota i parówa ...
Witajcie Kochane
Haniu i Elu, życzę Wam udanego wypoczynku i "odpowiedniej" pogody
Verciu i Moniś Trzymam za Was Kciuki
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Moniś, to nie koniec ładowania akumulatorów
29 sierpnia wyjeżdżamy z mężem do Dziwnowa
ZAPRASZAM na pyszną kawusie lub herbatkę
Grażynko, ale kusisz pysznosciami!!
Witaj Verciu ! Ja też mam miejsce w serduszku dla Ciebie i Wszystkich Kochanych Kobietek, które w najgorszych chwilach mojego życia były przy mnie - nigdy tego nie zapomnę
GRATULUJĘ Ci też zdanych egzaminów i pięknego prezentu !
Buciki są super !
Grażynko tak można żyć...zazdroszczę Ci Kochana tych wyjazdów
Elu trzymam mocno kciuki
Dobranoc Kochane ! Kolorowych , bajkowych snów życzę !
Jak dobrze wstać skoro świt.....
Dzień Dobry Moje Słoneczka !
Zapraszam na chwilę relaksu
No i pora na ......
Dobranoc
Bajkowych Snów !
Już prawie 6-rano ale mi się dobrze spało
Haniu dopiero co myślałam - Hani się dobrze śpi
Witam Wszystkich !
Moniko, Kochanie jak ja się cieszę, że do nas wróciłaś! Moje myśli były i są przy Tobie codziennie Ściskam Cię i pozdrawiam serdecznie
I dziękuję za pyszną kawę z serduszkiem
Dziewczyny kochane - wrocilam!
GRATULACJE dla nowej mamy - niech dzidzius duzy rosnie!
Po wizycie rodzicow, po remoncie - zmeczona jak diabli i bez urlopu - tak sie wlasnie czuje!
Postaram sie do Was teraz znowu zagladac!
A i jeszcze bardzo wazna nowina - maz juz po chemii i po badaniach - ANI SLADU KOMOREK NOWOTWOROWYCH!!!!!! (Teraz tylko wizyty co pare miesiecy i kontrole)
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko!!!!
Haniu, Grażynko
-przepraszam za brak życzeń w odpowiednim czasie, gapa ze mnie, jakoś trudniej mi ostatnio
Spóźnione ale szczere życzenia: wszystkiego co w Waszym życiu ważne i dobre a przede wszystkim zdrowia
Kasiu! Super wiadomości
Bardzo, bardzo się cieszę, że wygraliście tą cieżką i długą bitwę. Pozdrów ode mnie męża
Oboje jesteście dzielni!
Kasiu, super , że wróciłaś , a przede wszystkim gratuluję zwycięstwa w chorobie Męża. Fajno, że wracacie do nas bo był już okres bardzo "cieniutki". Teraz więcej tematów i weselej.
Kasiu - tak się cieszę, często o Was myślałam.
Macie co świętować
A jak tam jazdy?
Mój ostatni piątek przed wyjazdem na urlop
Kasiu bardzo ale to bardzo się cieszę ,że się Wam udało .Pozdrów męża
Elu nie czas ale pamięć jest ważna .Dzięki za życzenia
A jak u Ciebie ,bo nic nie mówisz ?Jak Twoja wędrówka po lekarzach?
Dziewczyny w nocy z soboty na niedzielę wyjeżdżam do Świnoujścia i nie będzie mnie 3-tygPo powrocie Wam opowiem .Zgodnie z moim nowym zwyczajem w sobotę już nie wejdę a na urlopie komputer odpoczywa
Dzień Dobry !
A może dzisiaj śniadanko do łóżka ?
U mnie pada ,pada a ja się pakuje i piekę swoje pieczywo .
co bym głodna nie chodziła ,bo TM zostaje w domciu .Syn go zaanektował i już
Haniu - udanego wypoczynku Kochana.
Jak możesz to podeślij mi numer telefonu na pw - być może będę w tym czasie w Świnoujściu to wypijemy jakąś kawkę
Haniu, miłego pakowania
Odpoczywaj Kochana i niech pogoda Wam dopisze
Kasiu cieszę się razem z Wami, moje gratulacje
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i ściskam