Przejdź do treści

Forum Takie pogaduszki...

Rozszerz wyszukiwanie
Filtry

• Aktywność
  • Data

Anuluj
Wyników na stronę:

Kochane dziś Międzynarodowy Dzień  Książki Pamiętacie?

Witam wszystkie dziewczyny tmrc_emoticons.smile

Jak tam minęły wam święta? Ja z mężem mieliśmy postanowienie, że od soboty do poniedziałku (włącznie) zero telefonów i internetu. Nawet nie wiecie jakie to relaksujące tmrc_emoticons.smile Błoga cisza i spokój  tmrc_emoticons.smile

Dzidzuś kopie i wierci sie w brzuszku tmrc_emoticons.smile Odpoczywam i troszkę ogarniam spraw, które trzeba załatwić. Właśnie czekam na paczki z wyprawką dla maluszka  tmrc_emoticons.bigsmile

Kochane i zaraz mamy weekend

tmrc_emoticons.love Witajcie tmrc_emoticons.love

Czas szybko "leci", obowiązków przybywa, doba za krótka tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, życząc dużo zdrowia, pogody ducha i miłego dzionka tmrc_emoticons.love

Miłego Dnia tmrc_emoticons.smile i weekendu !

Dla Moich Kochanych Marzenek w Dniu Imienin !

Cieszę się Moniczko, że znów jesteś z nami tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love tmrc_emoticons.love i dołączam do życzńdla naszych Marzenek.

Witajcie kochane Słoneczka tmrc_emoticons.smile pisze właśnie z drogi tmrc_emoticons.smile jadę na urlopik - aż do następnej niedzieli - odwiedzam rodzinkę tu i tam tmrc_emoticons.smile potrzebuje odpoczynku i oderwania się od wszystkiego tmrc_emoticons.smile

Moniczko kochana bardzo dziękuje. Odezwij się do mnie skarbie tmrc_emoticons.smile

Agatko no już niedługo maleństwo będzie na świecie. Wypoczywaj i dbaj o siebie i groszka tmrc_emoticons.smile

Przesyłam pozdrowionka i buziaczki tmrc_emoticons.smile

Dziękuje bardzo Gabrysiu tmrc_emoticons.smile

Marzenko, wszystkiego naj! Miłości, radości i zdrowia  tmrc_emoticons.love Życzę Ci dobrej pogody na urlopie. Wypoczywaj, bo ostatnio dużo pracujesz tmrc_emoticons.smile Pozdrawiam 

Moniczko, dobrze znów zobaczyć Twój wpis. Zaglądaj do nas częściej  tmrc_emoticons.love  Myślę o Tobie codziennie... Ściskam i pozdrawiam, Ela

Agatko, dzięki za życzenia na weekend tmrc_emoticons.smile Deszcz nam trochę pokrzyżował plany, ale co tam potrzebny jest o tej porze tmrc_emoticons.smile W ogródku wszystko pięknie rośnie!  tmrc_emoticons.bigsmile  Pozdrawiam pogodnie  tmrc_emoticons.love  Ela 

tmrc_emoticons.love Najserdeczniesze życzenia dla Marzenek tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Marzenko życzę Wam szerokiej drogi ,miłego wypoczynku i szczęśliwego powrotu do domu tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Moniczko, buziaczki tmrc_emoticons.love

Dla wszystkich Marzenek spóźnione ale serdeczne życzenia

Słoneczka dziękuje bardzo za życzenia tmrc_emoticons.smiletmrc_emoticons.smiletmrc_emoticons.smile

Odpoczywam całą sobą, spacerki po lesie, spanie ile organizm chce, nigdzie się nie spiesze i nic nie muszę. Czytam książki, oglądam poranne programy z kubkiem kawki tego mi było trzeba tmrc_emoticons.smiletmrc_emoticons.smiletmrc_emoticons.smile 

Pozdrawiam Was serdecznie tmrc_emoticons.smile

Marzenko wspaniałego wypoczynku

Moniczko słonko dobrze ,że zaczynasz do nas zaglądać,myślami jestem cały czas z Tobą ♥

Kochane jestem z Wami od poniedziałku do piątku sobota i niedziela komputer wyłączony i czas relaksu ,bo to świetna sprawa tak jak pisała Agatka, spróbujcie

Oj i znowu jestem do tyłu. 

Jak tam wyprawka Agatko? Wszystko już macie? Mogę Ci polecić wózek wielofunkcyjny koniecznie z opcją montażu nosidełka samochodowego, rewelacyjna sprawa przy małym samochodzie i na zakupy. 

Moje Maleństwo rośnie jak na drożdżach i zaczyna radośnie kwiczeć tmrc_emoticons.smile Niecierpliwie czekamy na lato i możliwość piknikowania z nowym członkiem rodziny tmrc_emoticons.smile

Ściskam Was bardzo i życzę miłej majówki tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love

Witaj Aniu tmrc_emoticons.smile

Każdy, kto tu nie zagląda przynajmiej 2-3 razy w tygodniu jest do tyłu  tmrc_emoticons.wink  Ja już nawet nie próbuję czytać wpisów na poprzednich stronach bo trochę mnie denerwuje to czytanie z dołu do góry ??? Nie mam pojęcia kto to wymyślił i po co?

Cieszę się bardzo, że córeczka Wam rośnie i się rozwija  tmrc_emoticons.love  Piękny czas przed Wami... i tak szybko mija... Trzeba się cieszyć każdą chwilą i w miarę możliwości ją utrwalać  tmrc_emoticons.love  Po 15-20 latach wszystkie zdjęcia a zwłaszcza nagrania są bezcenne! U nas każde święta to wspólne oglądanie kaset VHS. Musimy koniecznie wszystko poprzegrywać na płyty, żeby nic nie umknęło.  tmrc_emoticons.love  

Dzięki za życzenia na majówkę  tmrc_emoticons.love  W czwartek rodzinka zbiera się u nas a w sobotę rozjeżdżają się po znajomych  tmrc_emoticons.party  A my z mężem gdzieś wyruszymy na rowerach jak pogoda dopisze  tmrc_emoticons.love  

Pozdrawiam serdecznie, ciepło wiosennie i słonecznie. Na Mazowszu dziś pogoda cudna!  tmrc_emoticons.smile  

Kochane pora spać

Puk! puk !kto tam? To ja chcę się przywitać

Kochane udanego wypoczynku na majówkach

Marzenko spóźnione ale szczere życzenia imieninowe. Dużo zdrowia, odpoczynku i relaksu, a potem zadowolenia z pracy  tmrc_emoticons.smile

Haniu tak już jest, że człowiek uzależnia się od komputera, a potem okazuje się, że mniej czasu spędza ze znajomymi twarzą w twarz, tylko pisze na gg, facebooku, istagramie czy innym wynalazku... 

Aniu jak fajnie, że maleństwo rosnie i jest zdrowe. To jest najważniejsze! 

Elu mam nadzieję, że wyprawa rowerowa się uda. U nas świeci jak na razie słoneczko tmrc_emoticons.smile

Ja już zrobiłam większe wstępne zakupy. Mamy już wózek, łóżeczko, łóżeczko turystyczne, pościel, przewijak, wanienkę no i oczywiście ubranka tmrc_emoticons.smile

Dziś będziemy wszystko składać i sprzątać pokoik dla maluszka. W weekend malowanie i urządzanie tmrc_emoticons.smile

Miłego wypoczynku na majówce tmrc_emoticons.smile

No tak kochane .Pora wstawać koniec laby!

Dla każdego coś miłego  KAWA CZY HERBATA

Oj, Haniu nie wszyscy mieli labę tmrc_emoticons.wink Niektórzy "ciężko" pracowali  tmrc_emoticons.lol I bardzo cieszę się z efektów tej pracy  tmrc_emoticons.love  Pozdrawiam cieplutko, bo za oknem wiatr i tylko 6*C! Brrr. Dobrze, że nie pada. tmrc_emoticons.smile 

No to fakt ,że nie wszyscy mieli labę ale Eluniu tak to już jest ,że jak coś chcesz osiągnąć to trzeba na to dużo wysiłku tmrc_emoticons.wink Myślę ,że i tu na przepisowni niedługo zdradzisz nad czym tak ciężko pracowałaś .Życzę efektów i trzymam kciuki ♥  tmrc_emoticons.wink

Noo kochani  żeby  nie było że nie mówię dobranoc

Witajcie tmrc_emoticons.smile no w końcu mam chwilkę aby do Was zajrzeć. Po urlopie się zakopałam w papierach ale juz wychodzę na prostą. Pogoda taka sobie zimno, w pracy też bo już wyłączyli ogrzewanie. Ale najważniejsze że humor dopisuje tmrc_emoticons.smile

Agatko dziękuje za życzenia. Fajny masz teraz czas, jak sobie powspominam czas ciąży a poem maleństwo to aż się mi ciepło robi na serduszku i nie moge uwierzyć że to moje maleństwo skończyło już 13 lat tmrc_emoticons.smile

Pozdrawiam Was serdecznie. tmrc_emoticons.smiletmrc_emoticons.smiletmrc_emoticons.smile

Lepiej późno niż wcale hihihihi chcę się przywitać

Pora na dobranoc bo już księżyc świeci......

No, no - dziewczyny wypoczywacie, lenicie sie! To swietna sprawa! A ja juz jutro ruszam na szlak - moja pierwsza jazda! Matko kochana, ale sie boje!!!!

Zdam relacje jak przezyje! tmrc_emoticons.lol

Kasiu, przeżyjesz!  tmrc_emoticons.bigsmile  Super, że się zdecydowałaś, trzymam za Ciebie mocno kciuki! Ja też robiłam prawo jazdy w dojrzałym wieku tmrc_emoticons.wink Właściwie, jak kupiliśmy działkę na wsi i zaczęła się budowa... było jasne, że jak się przeprowadzimy to czeka mnie etat szofera. Zdałam za szóstym razem  tmrc_emoticons.puzzled  ale bez żadnych łapówek! A wtedy były w "modzie". Za to nasze dzieci robiły tuż po 18-stce, zdawały za 1-2 razem i dziś każdy jeździ. Właśnie wrócił Marcin -był na jakimś szkoleniu w Danii i dziś zrobił 1 tys. km! 

Powodzenia i czekam na relację  tmrc_emoticons.bigsmile   

Już mamy nowy dzień

Dziewczyny bez względu na godzinę o której zajrzycie śniadanie czeka

Kasiu ja też za Ciebie trzymam kciukiBędzie dobrze

tmrc_emoticons.wink  Elu Ty się kładziesz a ja wstaję ,kurcze ja bym tak długo nie wytrzymała ,nawet zapałki w oczach by nie pomogły hihihi miłych snów 

Mam ochotę na następną kawę . Kto chętny zapraszam

tmrc_emoticons.love  Haniu, z przyjemnością wypiję z Tobą kawusie, "Pani" z fotografi to jestem ja ( tak się czuję tmrc_emoticons.wink ) tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.bigsmile tmrc_emoticons.love   a w piekarniku mam ciasto wg Twojego przepisu, polecam do kawusi tmrc_emoticons.love Buziaczki tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Kasiu, ODWAGI, będzie dobrze  tmrc_emoticons.love

Haniu ja właśnie piję trzecią dziś kawę i myślę o Tobie tmrc_emoticons.smile Przed chwilą napisałam długi komentarz i przy zapisywaniu mi go wcięło  tmrc_emoticons.crazy  Kolejny raz mi się to zdarza   tmrc_emoticons.puzzled  

No tak chodzę spać późno i chociaż myślę, że wcześnie wstaję to Ciebie Haniu nie pobiję  tmrc_emoticons.bigsmile  Ja najczęściej wstaję o 5:50 ale każdy ranek mam zagospodarowany i dopiero ok. południa mogę zajrzeć do kompytera. 

Pracowity dziś miałam dzień. Pielenie w ogródku! Chociaż pochmurno to u nas ciepło i pomyślałam, że zamin spadnie deszcz to powyrywam to panoszące się zielsko! tmrc_emoticons.smile  Przyplątał mi się chmiel! Już trzeci rok z nim walczę! A on tylko się rozrasta... Na pierwszy plan poszły maliny. Przy okazji pokaleczyłam dłonie. Później truskawki, poziomki i agrest. A na końcu kącik z ziołami. Teraz odpoczywam chwilkę i na 19:00 pędę na pokaz! 

Miłego wieczoru Wszystkim życzę tmrc_emoticons.smile A Tobie Haniu za chwilę "Dobrej nocy"   tmrc_emoticons.wink  

tmrc_emoticons.love Witam Was Serdecznie tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Elu, życzę owocnego pokazu  tmrc_emoticons.love Podziwiam Ciebie,że masz tyle siły po takim "ciężkim" dniu  tmrc_emoticons.wink tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Elu immanuel, nie trać nadziei, gorąco wierzę w to, że Bóg obdarzy Was potomstwem  tmrc_emoticons.love Uważaj Kochana na gardełko  tmrc_emoticons.smile tmrc_emoticons.love

tmrc_emoticons.love Haniu życzę Ci kolorowych i spokojnych snów  tmrc_emoticons.love

Elu cieszę się razem z Tobą i z Twoim Bartkiem Waszą nadzieją .Marzenia się spełniają Daj Boże .Wiara jest najważniejsza 

Całuski dla wszystkich